Obavijesti

Junior

Komentari 0

Tijesna trka: U Benkovcu se utrkivali puževi

Tijesna trka: U Benkovcu  se utrkivali puževi
5

Pobjedu je odnio puž u atletskoj stazi broj sedam iz Nadina. On je do cilja propuzao za samo pola sata i 33 sekunde

VIDEO

Pištolj je ispalio hitac za start, puhački orkestar je zasvirao za podršku, a natjecatelji su jurnuli do pobjede! Počelo je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u utrci puževa. Bilo je to u subotu u Benkovcu. Utrka je trebala početi u 19 sati, ali je kasnila. Pričalo se da su neki od natjecatelja zapeli na doping kontroli u ambulanti. 

Na pijedestalu se šepirio Ben Hur, lanjski pobjednik, s laskavom titulom "Nnajbržeg puža u Hrvata 2014".  Njegov je vlasnik pobjednikovu puž-prikolicu od lani zalijepio za ovogodišnjeg natjecatelja, ne bi li mu donio sreću i 2015. Poveo je natjecatelj broj dva, u vlasništvu ŠRD (sportsko ribolovno društvo) Sipa iz Benkovca, a lijenjivci u trasi broj 3,4,6,10,12,13,15,17 i 19 su zaspali u svojim kućicama još na startu ne mareći za živu trku svojih konkurenata. Broj 24 ekipe iz Vrsi nije držao pravac nego se okrenuo poprečno. Da nije bilo pregrade, on bi se utrkivao po startnoj liniji. 

Pobjedu je odnio puž u atletskoj stazi broj sedam iz Nadina. On je do cilja propuzao za samo pola sata i 33 sekunde, ostavivši silnu konkurenciju daleko za stopalom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

Misterij Božice Barišić i tajne Maksimira: Kako je pao Mirko i zašto Zajec spašava Peras
PAD ZMAJA LEVANJSKOG

Misterij Božice Barišić i tajne Maksimira: Kako je pao Mirko i zašto Zajec spašava Peras

Plus+ NOVI EXPRESS Kako je Mirko Barišić izgubio Dinamo: Kao da je netko u pokretu njihovih neprijatelja, koliko god navijači nepredvidljivi i divlji znali biti, čitao Sun Tzua, “Umijeće ratovanja”
20 citata Mirjane Krizmanić za bolji život: Vrijeme ne liječi sve, a i u starosti se može uživati...
MUDRE RIJEČI

20 citata Mirjane Krizmanić za bolji život: Vrijeme ne liječi sve, a i u starosti se može uživati...

Hrvatska psihologinja, utemeljiteljica katedre za kliničku psihologiju na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, potpisala je brojna djela, među njima i 'Tkanje života', 'Laži naše svakidašnje' i 'Knjigu rastanaka'