Obavijesti

Junior

Komentari 1

Saznajte tko je dobio ulaznice za Štrumpfove i poklon pakete

Saznajte tko je dobio ulaznice za Štrumpfove i poklon pakete
12

Nagradni natječaj 24Juniora i Continental Filma u kojem vas nagrađujemo super štrumpfastičnim poklon paketima i kino ulaznicama za nove Štrumpfove je završio!

VIDEO

Papa Štrumpf, Štrumpfeta, Licko, Mrgud i Trapavi kreću u novu kino avanturu skupa s novim likovima i uvijek zločestim Gargamelom! Uključite se u naš nagradni natječaj i sudjelujte u ovoj štrumpfastičnoj zabavi jer vam junior.24sata.hr i Continental film vam poklanjaju 5x2 ulaznice za film Štrumpfovi 2 2x1 poklon paket s bojicama, bilježnicom, narukvicom i magnetom. Da biste sudjelovali, potrebno je popuniti nagradni obrazac, najkasnije do utorka 06. kolovoza u 10 sati, nakon toga ćemo objaviti imena dobitnika,a nagrađujemo svakog dvadesetog sudionika. Sudjelovati možete samo jednom s jednom mail adresom, a dobitnike ćemo o načinu preuzimanja ulaznica obavijestiti mailom. Dobitnici će film moći pogledati u bilo kojem od Cineplexx kina u roku od 14 dana od obavijesti o dobitku nagrade.

Sretni dobitnici kino ulaznica su:

Bruna Cvjetković, Split
Dario Galoić, Marija Bistrica
Nikolina Turčinov, Sesvetski Kraljevec
Dorotea Bakotić, Primošten
Krešimir Jarčević, Antunovac 

Dobitnici Štrumpf poklon paketa su: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marjana Milinović, Split
Leona Gugić, Varaždin

Čestitamo sretnim dobitnicima!

O filmu Štrumpfovi 2

Još je samo nekoliko dana ostalo do animiranog kino događaja generacije! Od četvrtka, 1. kolovoza animirani hit Štrumpfovi 2 kreće u pohod na svjetska, pa tako i domaća kina. Iz kino najave koju ovim putem prilažemo jasno je da se radi o novoj humorističnoj avanturi koja će biti prepuna dobre zabave, gegova, ali i nekih novih likova!

U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi od četvrtka, 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Vragolani“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak.  I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Štrumpfovi 2 će u kina zaštrumpfnuti sinkronizirani na hrvatski jezik, a među onima koji su posudili svoje štrumpfastične glasove svakako moramo izdvojiti Mile Kekina, Božidara Smiljanića, Anu Kraljević, Renatu Sabljak, Svena Medvešeka, Roberta Ugrinu, Rakana Rushaidata, Ljubomira Zečevića, Dražena Bratulića, Dinka Vujevića, Mitju Smiljanića, Mirelu Videk, Alena Šalinovića, Aleksandra Cvjetkovića, Marka Movrea, Nikšu Pavelića i mnoge druge!

Štrumpfovi 2 u domaća (i svjetska) kina dolaze u četvrtak, 1. kolovoza!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang