Obavijesti

Kako do originalnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama

Kako do originalnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama
3

Grupna kupovina i popusti koje donosi osvojila je svijet i privukla brojne korisnike. Privatni shopping klubovi novi su trend online kupovine - učlanjivanje je besplatno

Grupna kupovina i popusti koje donosi osvojila je svijet i privukla brojne korisnike. Privatni shopping klubovi novi su trend online kupovine - učlanjivanje je besplatno, a pogodnosti brojne. Online shopping klubovi svojim članovima nude kupovinu po cijenama sniženima i do sedamdeset posto,  a najčešće nude proizvode iz područja mode, unutarnjeg uređenja, ljepote, te ostale luksuzne proizvode. 

Shopping klubovi organiziraju ponude koje najčešće traju od dva do šest dana, a tijekom kojih se mogu kupovati određeni proizvodi nekog poznatog ili novog brenda, dizajnera ili proizvođača. Budući da su cijene iznimno privlačne, mnogi se stoga pitaju kako je moguće da su ti proizvodi tako povoljni i jesu li uopće originalni? Odgovor na to pitanje je jednostavan - da, jesu.

Svjetska zajednica pametnih kupaca

Najveći svjetski shopping klubovi kao što su Vente Privee, Privalia ili domaći Privon.hr privlače doslovno milijune online kupaca diljem svijeta. Ako želite vidjeti ponudu, morate biti član kluba, a to možete postati po preporuci postojećeg člana ili slanjem zahtjeva za članstvom i kraćeg čekanja.

Iako će to rijetko javno priznati, čak i najveći dizajneri i brendovi obožavaju shopping klubove. 

Ako proizvedu više no što mogu prodati u svojim dućanima, ili jednostavno žele predstaviti novu kolekciju modnim znalcima i zahtjevnim, kvalitetnim kupcima, shopping klubovi su savršeno rješenje. Mnogi svjetski proizvođači u nekim zemljama koriste shopping klubove kako bi se predstavili na novom tržištu, a ekskluzivno okruženje shopping klubova štiti njihov brend.

Priuštite si više

Osim što direktnom nabavom osiguravaju ekskluzivne ponude za svoje članove, shopping klubovi time i smanjuju troškove poslovanja. Prije ponude rezerviraju robu kod proizvođača i naručuju je tek nakon što prime sve narudžbe svojih članova, čime se štite od bacanja novaca na viškove i dodatno smanjuju svoje troškove. Zahvaljujući velikim narudžbama nabavne cijene su povoljnije, a bez troškova distribucije i fizičkih prodajnih mjesta, ostvaruju se znatne dodatne uštede. 

Zbog ograničenih količina i ekskluzivnosti ponude, kupovati mogu samo registrirani članovi. Budući da se radi isključivo o originalnim proizvodima koji potiču izravno od ovlaštenih distributera ili od samih proizvođača, potražnja je velika i nerijetko se dogodi da se već prvog dana rasprodaju najtraženiji komadi.

Sve se te pogodnosti prenose na članove shopping klubova, koji mogu kupovati po najpovoljnijim cijenama iz udobnosti vlastitog doma, bez ikakvih dodatnih ili skrivenih troškova. Zvuči dobro? Pridružite se najvećem domaćem shopping klubu na www.privon.hr i uživajte u najboljem online shoppingu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...