Obavijesti

Gel crvenih algi smanjuje bore i potiče stvaranje kolagena

Gel crvenih algi smanjuje bore i potiče stvaranje kolagena
1

Sve je veći trend da se žene vraćaju ljekovitim prirodnim kremama za njegu kože zbog sve više dokaza o trajnoj štetnosti kemijskih sastojaka na zdravlje kože

Gel crvenih algi i smilje smanjuju bore i potiču stvaranje kolagena

BIOMEDIS je provjerena hrvatska tvrtka koja već 9 i pol godina proizvodi potpuno prirodne kozmetičke proizvode, a nova anti-age linija proizvoda napravljena je od svježih prirodnih organskih sastojaka.

Svi prirodni BIOMEDIS proizvodi napravljeni su isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Ljekovite biljke za proizvodnju BIOMEDIS proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete svježih BIOMEDIS proizvoda. 

 Koža je odgovorna za cijeli organizam i glavni zadatak prirodne kozmetike je inicirati njezin prirodan način funkcioniranja, a ne dodatno opteretiti. BIOMEDIS prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namijenjenog učinka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom prosinca u ponudi imamo 12 akcijskih setova uz popuste do 60%.

 Kako ljekovito bilje, koje se nalazi u BIOMEDIS kozmetici, djeluje na kožu?

Gel crvenih algi, koji se nalazi u BIOMEDIS Toniku za čišćenje i njegu lica, potiče stvaranje kolagena, smanjuje bore, povećava elastičnost kože i ima antimikrobno i regenerativno djelovanje. U kombinaciji s proteinima kože formira zaštitni film koji djeluje kao prirodna obrana od štetnih vanjskih utjecaja.

Eterično ulje Smilja, koje se nalazi u BIOMEDIS Piling i masci za lice, je broj jedan za regeneraciju kože i njege kože protiv bora, a djelovat će i na podočnjake.

Prirodni mineral Zeolit, koji se nalazi u BIOMEDIS Ultrabogatoj kremi protiv bora, je odličan detoksikant i znatno usporava starenje kože. 

Ulje badema je glavni sastojak BIOMEDIS Ultra hidratantne kreme 24/7. Izvrsno vlaži i hrani kožu čineći ju zategnutijom. Prirodna je zaštita od štetnih vanjskih utjecaja te prekomjernog gubitka vlage.

Ekstrakt lanenog sjemena u kombinaciji sa Zeolitom regeneriraju i blagotvorno djeluju na problematičnu kožu sklonu ekcemima, aknama i alergijski izazvanim reakcijama te doprinose zdravijem izgledu kože što BIOMEDIS Kremu za njegu problematične kože svrstava među najučinkovitije proizvode protiv prištića.

Kako i gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

BIOMEDIS proizvode potražite u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na našoj službenoj web stranici www.BIOMEDIS.eu.  Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte svakog dana na 098 323 164 od 8h - 23h. Vrlo rado ćemo Vas savjetovati i organizirati dostavu direktno iz proizvodnje doma ili u Vama najbližu ljekarnu.

BIOMEDIS je danas jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za proizvodnju i prodaju svježe prirodne kozmetike sa organskim sastojcima. BIOMEDIS proizvode preporučuju 184 ljekarne i gđa. Branka Habek koja već 40 godina brine o zdravlju i ljepoti Vaše kože.

Pridružite se 60.000 vjernih fanova i pratite nas na Facebooku.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer