Obavijesti

Kolumne

Komentari 6

A što vi mislite? Ovo su bili najbolji filmovi 2018. godine...

A što vi mislite? Ovo su bili najbolji filmovi 2018. godine...
1

VIDEO

Za početak, jedan domaći uradak...

10. F20

Prije gledanja zaista nisam imao velika očekivanja, ali na kraju sam bio jako sretan što sam odvojio vrijeme za ovaj kratki i slatki psihološki triler. Obzirom da je riječ o hrvatskom indie filmu, nisam siguran gdje ga se sada može pogledati, ali ako ga negdje primijetite, preporučam vam da mu date šansu.

9. Deadpool 2

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi Deadpool mi je bio fantastičan na prvo gledanje, no već na drugo je djelovao vrlo izlizano. Nastavak je bolji. Osim bezobraznih ludorija koje su tipične za našeg lajavog plaćenika, ovdje smo dobili puno snažniju priču kojoj se uvijek rado vraćam.

8. Annihilation

Mislim da niti jedan film ove godine nije podijelio gledatelje kao ovaj. Dok jednima nije baš bio najjasnije što je redatelj Alex Garland htio reći (čovjek je napravio fantastičnu Ex Machinu koju također preproučam), drugi su ovdje prepoznali atmosferičan SF prepun alegorija. Obje strane se svakako slažu da je riječ o jednom od vizualno najzanimljivijih filmova ove godine.

7. Ballad of Buster Scruggs

Braća Cohen opet jašu pustopoljinama Divljeg Zapada i ovdje su nam donijeli jedan omnibus - 6 nepovezanih kratkih priča smještenih diljem Amerike. Ovo je fantastično režiran film za koji sam siguran da gledatelje neće ostaviti ranvodušnima svojim britkim i tragikomičnim scenarijem i vrhunskim glumačkim izvedbama.

6. Spider-Man: Into the Spider-Verse

Ovaj film je već dobio komentar na BlogBusteru pa ću samo ukratko ponoviti ono što sam već rekao. Ako imalo volite super-herojske filmove, a pogotovo one animirane, ovo morate pogledati. Najbolji animirani super-hero film u jako dugo vremena. Sony se ovime apsolutno odužio svima kojima se Venom nije svidio. Fantastična animacija, duhoviti dijalozi, zanimljivi likovi, ovdje će i mladi i oni ne tako mladi naći nešto za sebe.

Pet najboljih pak saznajte u videu:


'Osvrtnika' svakako zapratite i na YouTubeuFacebooku i Instagramu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet