Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
Kolumna
Dubravko Miličić Ponedjeljak, 11.03.2013. u 14:49
8 komentara

Dinamova 'crna mačka': Ono što je bio Kate, sada je Mršić

Katalinića sada nema, a ulogu Dinamove 'crne mačke' preuzeo je Stanko Mršić. U posljednjih pet prvenstvenih utakmica Mršić s Osijekom nije izgubio od Dinama

8 komentara

Na spomen Ivana Katalinića u Maksimiru su se mnogima tresle gaće. Njegov dolazak u pravilu bi značio odlazak Dinamova trenera na burzu. 

Prije 13 godina s Varteksom je u Maksimiru slavio 4-0, a Marijan Vlak ostao je bez posla. Katalinić se samo smješkao. Godinu poslije Ivan 'Grozni' opet je slavio u Maksimiru, a radnu knjižicu dobio je Hrvoje Braović. No nije tu kraj.

Posljednje što je Ilija Lončarević vidio prije otkaza 2002., također je bilo Katalinićevo lice. I tada se samo smješkao. Katalinića sada nema, a ulogu Dinamove 'crne mačke' preuzeo je Stanko Mršić. U posljednjih pet prvenstvenih utakmica Mršić s Osijekom nije izgubio od Dinama.

Ne samo on, i njegov sin Antonio eurogolom je uništio Dinamo. No nije sve tako crno. Ima tu i dobrih stvari za Dinamo. Od sljedeće sezone barem jedan Mršić neće 'uništavati' Dinamo. Sin Antonio trebao bi stići na ljeto u Maksimir.

Druga dobra stvar je što Stanko, za razliku od Katalinića, ne smjenjuje Dinamove trenere. No jedna stvar svih ovih godina ipak ostaje ista, taj zagonetni smiješak kada znate da ste Dinamova 'crna mačka'.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message