Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Kolumna
Igor Zovko Ponedjeljak, 17.09.2012. u 12:08
34 komentara

HEP poskupljuje grijanje da bi menadžeri imali bolje limuzine

Poglavito je poskupila dodatna oprema, grijana sjedala, kožni mjenjači pa je red da se cijene usklade i da to plati narod. Narod je to prihvatio kao i uvijek - šutke

24sata
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 10. rujna -. Ante Ćorušić, HDZ-ov "ministar u opsjeni, inače humanist, ispalio je da bogati Hrvati moraju imati bolju medicinsku skrb od siromašnih. Taj hitac pogodio ga je u nogu i trebala mu je medicinska pomoć. Nekako je izgubio novčanik, liječnici mu nisu htjeli pomoći. Morao je sazivati kolege iz HDZ-a da posude da plati račun u bolnici. Pokazao je da je široke ruke jer je medicinske sestre počastio zavojima i hanzaplastima. Inače, Ćorušić je tvorac medicinskog sustava kojeg su prozvali Bolnica dr. Pilikosta.

Zvjezdani nadnevak 11. rujnaHrvatski pravosudni sustav  i zakoni dobili su međugalaktičku nagradu za Glupost svemira. Naime, posebna komisija stručnjaka iz Mliječne staze odabrala je Hrvatsku jer je samo ondje u cijelom svemiru moguće da osuđenik po danu radi u svojem poduzeću, a navečer ide u zatvor da bi odslužio kaznu. Potom se ujutro budi i opet odlazi na posao. Osim toga, Komisija je navela i primjer strašne kazne hrvatskih sudaca - da ubojice mogu biti kažnjeni čišćenjem ulica i studiranjem. Commander Data, inače robot, rasplakao se od emocija. 

Zvjezdani nadnevak 12. rujna  - Neka moja Istra kao ugljen blista, naziv je nove Vladine akcije ulaganja ekološki prihvatljiv izvora energije. Premijer Zoran Milanović i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić popeli su se na dimnjak TE Plomin 3 i naudisali se svježeg zraka. Potom su posjetili istoimeno lječilište za plućne bolesti gdje su razgovarali s pacijentima koji su oduševljeni ulaganjem. Tuberanska elektrana Plomin 3 neprocjenjiva je pa zato vodeći ljudi nisu ni mogli nabrojati sve prednosti njezine izgradnje. 

Zvjezdani nadnevak 12. rujna - HEP je zatražio povećanje cijena grijanja jer ih nisu dirali dvije godine, a sve je u međuvremenu poskupjelo.
- Passati, BMW-i, Mercedesi za naše menadžere poskupili su, poglavito dodatna oprema tih limuzina pa je red da se cijene usklade i da to plati narod - stoji u priopćenju HEP-a. Penzići su se složili s ovim prijedlogom HEP-a. Popadali su  i posložili se po ulicama diljem Hrvatske. Od muke i jada te se smrzli. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message