Budući da je tjestenina neutralna, lijepo prenosi sve vrste okusa, pa tako i one slatke. Nismo li svi odrasli na tjestenini sa šećerom ili orasima i šećerom (klasici djetinjstva)? Kako bih rekreirala te okuse, te stvorila neke nove neodoljive, udružila sam snage s Marodijem, proizvođačem najbolje tjestenine (s udjelom od čak 20% svježih jaja) koja uvijek ispadne savršeno al dente.
Radi se o dva recepta: Marodi široki rezanci s orasima/makom i Marodi valoviti rezanci s bijelom čokoladom, malinama i tostiranim lješnjacima. Da dobro ste pročitali, bijela čokolada i maline. Prozvala sam ju ljubavnom tjesteninom jer je idealna kao desert za dijeljenje u romantične ljetne večeri.
Valoviti rezanci s bijelom čokoladom, malinama i tostiranim lješnjacima
Sastojci za dvije osobe:
Priprema:
Tjestenina s orasima ili makom
Sastojci za dvije osobe:
Priprema:
U slast.