Obavijesti

Kolumne

Komentari 75

Niko, ništa se ne mora osim pobijediti Norvešku u Oslu...

Nizom izjava tipa 'da bismo pobijedili, moramo zabiti', Niko Kovač je ozbiljno bacio Grunfu rukavicu u lice. Neka on samo pobijedi pa potom filozofira do mile volje...

VIDEO

Kad su Amerikanci kupovali Aljasku, imali su manje papira nego Niko Kovač na svakoj utakmici. No iz tih papira nikako da proizađe nešto korisno za našu reprezentaciju.

Hrvatska je u Azerbajdžanu podbacila i od sigurnog odlaska na Euro članovi stručnog stožera zovu u Pariz kako bi zamolili hotelijere za strpljenje.

Svakakvih smo se u nogometu naslušali fraza, nedostatak znanja objašnjavao bi se podsjetnikom na geometrijski oblik lopte, pa ona sjajna o globalnom igranju nogometa... No do Azerbajdžana nikad nismo čuli da je netko podbačaj sveo na onu, čuli ste je sigurno: “Ništa se u životu ne mora osim umrijeti”. Kao prvo, netočna je jer postoji cijeli niz “must do” stvari.

Od, ne znam kako da se plastičnije izrazimo, pišanja, pražnjenja crijeva, jela, pića, spavanja, plaćanja poreza državi... Dobro, ovo posljednje zanemarite. Cijelom tom popisu, dodali bismo i pobjedu u Norveškoj. Ali za takvo nešto trebali bismo zabiti gol. I to smo naučili nakon Azerbajdžana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da biste pobijedili, morate zabiti gol - rekao je Niko i bacio Grunfu rukavicu u lice.


Neka on samo pobijedi pa potom filozofira do mile volje. U suprotnom, neka se ostavi klupe i primi filozofije. Ionako smo s filozofima tanki. Još od odlaska Milana Kangrge. I Grunfa.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang