Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cedevita je u finalu, Split nije mogao parirati bez Vujčića...

Cedevita je u finalu, Split nije mogao parirati bez Vujčića...
1

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Krešimira Ćosića Cedevita je rezultatom 89:80 pobijedila Split. Najbolji u redovima Cedevite bili su Bilan (19 koševa) i Wright (17)

VIDEO

Košarkaši Cedevite igrat će u finalu Kupa Krešimira Ćosića, nakon što su u polufinalnoj utakmici pobijedili Split 89:80. Žuti su se držali tek u prvom poluvremenu, u trećoj četvrtini momčad Ace Petrovića se odvojila i bez problema održavala prednost.

Cedevitu je do pobjede vodio dvojac Bilan (19 koševa) i Wright (17 koševa), a kod Splićana su najefikasniji bili Kraljević (15), Krušlin (13) i Subotić (12).

- Cedevita je bila bolja, mi smo imali problem braniti njihove visoke igrače. Kad se nadovezao i njihov odličan šut za tricu, naravno da su nas pobijedili. U prvom smo poluvremenu napadački bili dobri, ali obrambeno loši. (primili 47 koševa, nap. a.). Vujčić nam je najbolji igrač, daje dubinu u napadu i čvrstinu u obrani i bez njega naravno da je bilo teže - rekao je trener Splita Mladen Erjavec i dodao:

- Sada u ABA ligi imamo dvije domaće utakmice, s Krkom i Širokim, ako dobijemo osigurali smo ostanak. Moramo braniti našu dvoranu, ne smije nam se ponoviti Szolnoki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener Cedevite Aco Petrović pobjegao je reporteru Sportkluba pa smo za njegovu izjavu ostali uskraćeni...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener