Komentari 0

Krenimo u zdrav život s Algoritmom Profil Mozaik-om

Na prvi dan proljeća Algoritam Profil Mozaik priprema druženje i kuhanje s Lukom Nižetićem u Avenue Mall centru u Zagrebu od 11.00 do 13.30

Raspored:
11.00 - 12.30 kuhanje s Lukom Nižetićem
12.30 - 13.30 okrugli stol: Mihaela Devescovi (Sirova hrana), Nada Rocco (Sirove strasti), dok. Lejla Kažinić Kreho (Zdrava i  fit, Prehrana 21. stoljeća za žene, Prehrana 21. stoljeća za muškarce, Prehrana 21. stoljeća, Dijeta 21. stoljeća, Moja mediteranska dijeta), Mario Valentić (eterična ulja "do Terra" I fitness)
MODERATOR: Irina Čulinović 
KUHINJE: Electrolux
Najava:
Na prvi dan proljeća Algoritam Profil Mozaik za vas je pripremio druženje i kuhanje s Lukom Nižetićem koji će uživo pripremiti zdravu i finu hranu, kolače i smoothie i pokazati kako priprema zdrave hrane može biti brza i praktična svaki dan.

Potom saznajte više o sirovoj hrani, receptima, fitness programima, aroma uljima i prvom nutrition baru u Hrvatskoj iz prve ruke.

Za vas će govoriti dr. Lejla Kažinić Kreho osnivačica prvog Doctor Nutrition Bara u Hrvatskoj i autorica čak 6 knjiga o prehrani i nutricionizmu, Nada Rocco autorica knjige "Sirove strasti", Mihaela Devescovi autorica knjige "Sirova hrana" i Mario Valentić kineziolog, fitness trener i promotor aroma ulja "do Terra" .

Upoznajte aparate iz Electrolux-a, i izaberi te prigodne knjige na super popustima.

Vidimo se u subotu, 21.03. od 11.00 do 13.30 sati u Algoritam Profil Mozaik knjižari u Avenue Mall centru

Kontakt: Ivana Jakupec, voditeljica marketinga i projekta

M: 099 639 6567

E: ivana.jakupec@apm.hr