Obavijesti

Lifestyle

Komentari 206

10 komada muške odjeće koji ženama idu na živce - baš jako

10 komada muške odjeće koji ženama idu na živce - baš jako
1

Muškost najljepšeg muškarca na svijetu bit će ugrožena određenom odjećom i obućom, barem tako tvrde neke žene. Ovdje su najiritantniji komadi - imate li ih u svom ormaru?

VIDEO

Dakle, ako želite u očima žena biti muževni, poželjni i seksipilni, iz svojih ormara izbacite ovih deset komada odjeće, obuće i dodataka. Ne morate ih nužno baciti u smeće - radije ih darujte konkurenciji, nekome tko je "bacio oko" na ženu koja se i vama sviđa - imat ćete više šanse za pobjedu.

Ovo je top 10 komada muške odjeće, obuće i dodataka koje žene mrze:

  • Majice s dubokim dekolteom, ogromnim V-izrezom i slično - ženama to izgleda jeftino i vulgarno. Takvog muškarca će većina zaobići u velikom luku jer ne djeluju muževno već više kao sitni prevaranti.
  • Vrlo kratke hlače - nije problem gledati ih negdje na plaži, tijekom sportskih aktivnosti ili kod kuće, ali prošetati dlakave noge koje vire iz kratkih hlača po gradu, mnogim ženama je grozno za vidjeti. Ipak, ako muškarac ima seksi noge, oprostile bi mu.
  • Majice kratkih rukava s ogromnim parolama - natpis koji na majici izgleda kao plaćena reklama, ženama nikako ne izgleda lijepo jer odvlači pažnju od muškarca, zapravo umanjuje njegovu muškost jer djeluje kao da mu je netko dao par kuna da to stavi na sebe. 
  • Japanke - za mnoge žene japanske bi trebale biti rezervirane samo za plažu. Odlazak na špicu u njima im je modna katastrofa.
  • Prsluk od odijela u kombinaciji s majicom kratkih rukava - ženama ova kombinacija jednostavno nije pivlačna, a neke su iskreno priznale kako im to izgleda pomalo glupavo.  
  • Remen s ogromnom kopčom - to je definitivno zastarjeli trend kojim su muškarci pokušavali privući pažnju žena na svoje međunožje. Žene danas očekuju da to rade ipak malo sofisticiranije. 
  • Vrećasto odijelo - ovaj tip odijela izgleda kao da je nekoliko brojeva prevelik, kao da ga je muškarac posudio od svojeg susjeda koji ima 50 kila više od njega. Ženama to nije nimalo seksi, naprotiv - odbojno.
  • Bilo što ružičaste boje - kada ih upitaju zašto ne vole vidjeti muškarca u pink varijanti, žene jednostavno nemaju neki konkretan odgovor - kažu da im to jednostavno nije muževno, a muškarce koji to nose više doživljavaju kao prijateljice.
  • Pripijene traperice - naravno, moraju imati i elastina jer ih je inače nemoguće navući na noge. Ovakav model lijepo je vidjeti na ženama, ali muškarci bi se ipak trebali držati klasičnijih krojeva u kojima njihova muškost dolazi do izražaja. Rijetko koja žena želi pored sebe imati momka koji izgleda kao balerina.
  • Previše nakita - svako pretjerivanje ostavlja pogrešan dojam, a posebno kada muškarac krene stavljati nakit na sebe. Nekoliko narukvica - šarenih, s perlama, pa uz to oko vrata stavi ogrlicu ili dvije, naušnice... I dok ga žena gleda takvog na cesti, teško će osjetiti miris njegovih testosterona. Čak i ako su prisutni u zraku, činit će se kao da ih nema.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 206
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam