Obavijesti

Lifestyle

Komentari 103

10 najboljih vježbi za utegnutu, podignutu i najseksi guzu...

Uz tajne vježbe Kim Kardashian, trening osmišljen za podizanje guze, ali i njezino oblikovanje bez nabijanja mišićne mase dovedite guzu u top formu prije ljeta

VIDEO

Lijepo oblikovana stražnjica i noge najčešći su dio tijela koje žene žele dotjerati, a uz svakodnevno ponavljanje ovih jednostavnih vježbi već kroz dva do tri mjeseca rezultati su očigledni. Želite li ovo ljeto impresionirati svojom pozadinom, priključite nam se u treningu za super guzu.

1. Otkrijte koje su omiljene vježbe Kim Kardashian za podignutu, okruglu i prćastu stražnjicu u videu:

VIDEO

2. Režim vježbanja Victorijinih anđelica nije lagan, ali je i iznimno efikasan. Oblikovanje guze temelji se na vježbama koje se izvode na podu, a imaju elemente pilatesa i aerobica:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

3. Osnova svake dobre vježbe za guzu su čučnjevi, koje možete nadograđivati raznim iskoracima. Kako to pravilno izvesti pogledajte u videu koji se temelji na petodnevnom planu oblikovanja guze:

VIDEO

4. Utezima se pojačava intenzitet vježbi, a za još bolje rezultate njima opteretite i noge i ruke:

VIDEO

5. Pilates vježbe za guzu i bedra izvode se nešto sporijim intenzitetom, ali s više ponavljanja, a uključuju obavezno zagrijavanje koje sprječava mogućnost ozljeda:

VIDEO

6. Za one koje osim oblikovanja, žele i smanjiti obujam svoje guze i nogu, idealne su pilates vježbe na podu:

VIDEO

7. Kombinacija plesnih i modernih aerobic tehnika najpopularniji su oblik vježbi za guzu u Brazilu, čije se stanovnice ponose titulom najljepših pozadina na svijetu. Otkrijte kako to one rade:

VIDEO

8. Fitness trenerica Alicia Marie otkriva kako vježbe za guzu treba prilagoditi vašem tipu guze. Postoje četiri osnovna oblika, a koji je najbolji tip vježbi za vas pogledajte u videu:

VIDEO

9. Osim veličine i oblika, česti problem je nakupljanje neželjenog celulita na stražnjici. Da biste ga smanjili i uklonili, potrebne su vježbe brzog intenziteta:

VIDEO

10. Vježbate li u teretani, uz pomoć raznih sprava i utega možete ubrzati željene rezultate:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'