Obavijesti

Lifestyle

Komentari 368

10 stvari u vašoj sobi koje vam sabotiraju dobar seksualni život

10 stvari u vašoj sobi koje vam sabotiraju dobar seksualni život
1

Poteškoće u spavaćoj sobi ne moraju nužno biti uzrokovane odnosom između dvoje ljudi - na njih mogu utjecati i faktori poput mobitela i lošeg svjetla i više nego mislite

VIDEO

Ovih 10 stvari može vam utjecati na loš seksualni život: 

1. Mobitel - trebali biste se posvetiti osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfanju i odgovaranju na poruke. 

2. Televizija - ako želite seks u krevetu, televiziju ograničite na dnevnu sobu. Ovako ćete se ulijeniti, gledati filmove i zaspati, a od akcije neće biti ništa. 

3. Prljave plahte - nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svatko tko to primijeti sigurno će razmisliti hoće li se vratiti u vaš krevet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

4. Gomila rublja - nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera. 

5. Boja zidova - jedna britanska studija pokazala je da se ljudi, čije su spavaće sobe obojane u sivo, najmanje seksaju. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama. 

6. Tragovi bivših - bilo kakvi ostaci iz prijašnje veze mogu biti veliki ubojica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide. 

7. Neugodni mirisi - što soba lošije miriši, to su šanse za seksom manje. Logično. Prozračite sobu, promijenite posteljinu,  zavjese i upalite mirisnu svijeću. 

8. Krive stvari na noćnom ormariću - zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća djevojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti ugodno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premjestite u neku drugu prostoriju. 

9. Loša umjetnost - umjesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i djeluje podražajno na osjetila. Također može biti pejzaž, ali ne dosadan. 

10. Fluorescentna svjetla - jednostavno su grozna, niti išta lijepo izgleda pod njima niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 368
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'