Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

10 znakova da je on doista onaj 'pravi' kojeg želite za sebe

10 znakova da je on doista onaj 'pravi' kojeg želite za sebe
1

Ponekad nijedan faktor ne može potvrditi da je on taj, ali vi jednostavno znate. Vaš život je svjetliji s njim unatoč njegovim dosadnim navikama i opsesijom nogometom

VIDEO

Smisao za humor je jedna od najatraktivnijih osobina koju čovjek može imati, a dijeljenje istog smisla za humor još više će vas zbližiti. I nije uopće važno što drugima nije smiješno ono što vama jest sve dok god vi činite jedno drugoga sretnim.

Želite iste stvari

Iako se u vezama kompromisi gotovo svakodnevica, u suštini se stvari moraju poklopiti s planovima partnera ako želite funkcionirati zajedno. Ako se vi želite skrasiti i imati obitelj, a on želi putovati po svijetu, onda on jednostavno nije 'taj'.

Voli vas bez šminke

Možda mislite da laže, ali velike su šanse da vas uistinu voli bez šminke, prirodnu. On vas voli zbog vas, a ne zbog odjeće koju imate na sebi ili šminke koju ste nanijeli. Ako vam kaže da ste prekrasni kad ste zagrljeni u pidžami, onda on to stvarno misli.

Volite ga unatoč manama

Pogrešno je misliti da muškarac mora biti savršen jer nitko nije savršen. On je taj ako, nakon što ste upoznali sve njegove mane, ga i dalje volite i te mane vam ne smetaju.

Podrška vam je u svemu što činite

Bilo da razmišljate o izlasku s prijateljicama ili promjeni posla, on mora biti vaša najveća podrška. Možda se ne slaže s vašim odlukama 100 posto, ali će uvijek biti tu da ponudi savjet, pruži potporu i pomogne ako stvari krenu krivo.

Imate povjerenje u njega

Teško je steći povjerenje u nekoga ako ste u prošlosti bili povrijeđeni, ali to je važan dio svakog odnosa. Vaš partner mora zaraditi povjerenje dokazujući da drži uvijek svoju riječ i da vas poštuje.

Svi ga odobravaju

Nije važno što drugi ljudi misle o njemu, ali lijepo je znati da vaši najbliži odobravaju vaš izbor. Ponekad je teško uvjeriti roditelje i prijatelje da je netko dovoljno dobar za vas, ali ako je to partner uspio, onda je vjerojatno on taj pravi.

Budite se sretni zajedno

I nakon godina veze, za vas nema većeg zadovoljstva nego vidjeti ga kraj sebe ujutro. Od svih mjesta na svijetu, buđenje u njegovom zagrljaju ne možete mjeriti ni s čim. Sretni ste što ga imate u svom životu i ne možete zamisliti da je drugačije.

Ne primjećujete druge dečke

Naravno da ćete i dalje druge muškarce smatrati atraktivnima, ali u daleko manjoj mjeri dok niste pronašli svog "pravog".

Jednostavno znate

Ponekad nijedan faktor ne može potvrditi da je on taj, ali vi to jednostavno znate. Vaš život je svjetliji, bolji i kvalitetniji s njim unatoč njegovim dosadnim navikama i opsesijom nogometom. Osjećate se sretno svaki dan i ne možete zamisliti život bez njega. Jednostavno znate da je on taj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite