Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

11 netipičnih svjetskih modela čija nas posebnost oduševljava

One nisu klasične ljepotice po nijednom standardu, i ne krasi ih simetrija Vitrurijevog čovjeka iz 'Zakona proporcija'. A opet su, za većinu, predivne. Vjerojatno upravo zbog toga što su drugačije i originalne

VIDEO

Modna industrija se stalno mijenja, a modeli nalik na lutke, kakvi su se do nedavno smiješili sa pista i reklama, svoja mjesta polako ustupaju drugačijim, nesvakidašnjim ljepoticama. Iako se kaže da je ljepota u oko promatrača, kod nekih će se djevojaka većina nas složiti oko toga da su predivne, a mnogima se i sviđa upravo originalnost koja krasi neke poznate ljepotice. 

Bee Melvnin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bee (@melvnin)

Ova ljepotica iz Gambije poglede plijeni svojim nesvakidašnjim izgledom, tamnom kožom i izrazito svijetlim očima i kosom. Bee ima preko 400 tisuća pratitelja na Instagramu, a i oni koji je do sada možda nisu vidjeli će vjerojatno priznati da ima nečeg posebnog i originalnog u njenom nesvakidašnjem izgledu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Molly Bair

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Molly Bair (@molllsbair)

Molly, poznata i kao 'Alien Girl' (Djevojka vanzemaljac) sama za sebe kaže kako nikad ne bi rekla da će ona biti ikakvo mjerilo za ljepotu, pogotovo zato što su joj se u djetinjstvu uglavnom rugali zbog spojenih obrva i naočala. Ipak, ova se djevojka s neobičnim crtama lica smiješi s pista nekih od najposjećenijih modnih događanja, i krasi naslovnice talijanskog Voguea.

Casil McArthur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Casil McArthur (@casil_the_goat_lord)

Transrodni model Casil kaže kako 'treba puno hrabrosti da budeš što jesi', a sam(a) je to najbolje osjetila; naime Casil je rođena kao žena, a u modni svijet ulazi nakon što je promijenila spol i postala muškarac, u 16. godini. A bez obzira promatraju li je kao 'nju' ili 'njega', inspiracija je modnim autoritetima poput Marca Jacobsa i Calvina Kleina.

Adwoa Aboah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

Neki se dive njenom izgledu, a druge najviše privlači njena iskrenost. Adwoa Aboah je oduvijek bez problema javno govorila o svojoj ovisnosti o drogama, a svaki put kad izađe na pistu dokazuje da je bolje biti svoj, nego 'savršen'. 

Natalie Westling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nate Westling (@nataliewestling)

U ovu su se mladu ljepoticu na prvi pogled zaljubili kreatori iz Prade i Christian Diora, a krasila je i naslovnice poznatih modnih časopisa kao što su Vogue, AnOther Magazine, i-D, i Dazed.

Diana Veras

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🧿 (@mynamesdiana)

Veras govori i pokazuje da je ponosna na svoje tijelo, bujn grudi i kovrčavu kosu, ne krije celulit i ne slijedi trendove, dapače, pojavom na naslovnicama Harper’s Bazaara i Teen Voguea je dokazala da ih prije stvara. A i jedna je od rijetkih s 'autentičnim' Instagram profilom, na kojem nikad ne objavljuje retuširane i 'ispeglane' fotke. 

Tierra Ouellette

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tierra (@teething_tierra)

Danas je jedno od vodećih lica agencije Anti-Agency, specijalizirane za potragu upravo takvih, neklasičnih ljepotica. Karijera joj je rano uzletjela, ali Ouellette nije nakon toga nestala kao mnoge 'instant ljepotice' već je izgradila ime u modnom svijetu, i danas slovi za jednu od najljepših među 'netipičnim' ljepoticama.

Trikovi koje zvijezde koriste da budu seksi na crvenom tepihu
Trikovi koje zvijezde koriste da budu seksi na crvenom tepihu

Scarlett Costello

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @scarlettcostello

Dok ih druge djevojke popravljaju ili skrivaju, Costello je svoje spojene obrve prihvatila i pretvorila u zaštitni znak. A oni koji su ju zbog njih ismijavali tijekom školovanja, su joj se vjerojatno prestali rugati od kad su je Teen Vogue i Cosmopolitan stavili na naslovne strane.

Isabel Hendrix

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISABEL HENDRIX (@isabel_hendrix)

Plus-size model Hendrix ne krije kako je ponosna na svoje obline, često mijenja modni izričaj i boju kose, a kaže da 'moda ne bi trebala poznavati nikakva pravila'.

Stella Lucia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stella Lucia (@stellaluciadeopito)

Ovaj mladi model iz Austrije pozira za brandove poput Tom Forda i Alexander Wanga, i nosi revije za najzvučnija imena modne industrije, kao što su Gucci, Chanel, i Fendi.

Jazzelle Zanaughtti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli :..::jazZELLe::.:: (@uglyworldwide)

Buntovnica Jazzelle Zanaughtti vidno uživa eksperimentirajući sa svojim neobičnim izgledom, a nije joj strano ni pokazati karakter.  A upravo joj je taj karakter pomogao da se lansira među prave zvijezde modnog svijeta, te da se brzo nađe među drugim svjetskm modelima. 

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru
Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...