Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

12 ideja s kojima će i najmanje sobe biti potpuno funkcionalne

12 ideja s kojima će i najmanje sobe biti potpuno funkcionalne
1

Ako imate prostora, stavite drvenu klupu u podnožje kreveta i ukrasite je sa svakodnevnim 'must-have' sitnicama. Ispod nje možete držati košare sa rezervnim dekama, jastucima i posteljinom

VIDEO

Oslobodite podove tako da odjeću, igračke i kućne potrepštine odložite na viseću policu ili stavite u improvizirani ormar; od police, komode i zavjese.

1. Koristite ukrasne košare

Stavite košaru na mjesto ili ispod noćnog ormarića kako biste uvijek imali mjesto za prljavo rublje ili za ubaciti nepotrebne jastuke.

10 brzih frizura za kraću kosu: Traka i marama u glavnoj ulozi
10 brzih frizura za kraću kosu: Traka i marama u glavnoj ulozi

2. Pretvorite kolica u ormarić

Pretvorite metalna kolica u noćni ormarić koji štedi prostor. Skladištite svoje noćne potrepštine - maske za spavanje, knjige koje navečer čitate i prekrivače na donje police, a gornju policu rezervirajte za dekor koji će 'podići' sobu.

Ako imate prostora, stavite drvenu klupu u podnožje kreveta i ukrasite je sa svakodnevnim 'must-have' sitnicama. Ispod nje možete držati košare sa rezervnim dekama, jastucima i posteljinom.

4. Koristite stalak za odjeću

Jedinstveni organizator/stalak za odjeću pruža vam brojne mogućnosti za pohranu, a dodajte mu i nekoliko polica za svoje najdraže cipele. 

5. Dodajte viseću policu

Umjesto da malu spavaću sobu napunite nezgrapnim namještajem, odlučite se samo za tanku policu na zidu koja će vam poslužiti kao noćni ormarić. Ako trebate i dodatni prostor za skladištenje, ispod nje stavite pletenu ili metalnu košaru za šik izgled, a opet funkcionalnu.

6. Organizirajte košare po brojevima

Kao elegantno rješenje za pohranu označite košare s brojevima kako biste i djecu naučili  kako će najbolje organizirati igračke i druge potrepštine i knjige. 

7. Sami nadogradite uzglavlje kreveta

Poboljšajte organizaciju tako što ćete krevet nadograditi policama. Napunite ih ukrasnim kutijama za pohranu, knjigama i sentimentalnim sitnicama.

8. Objesite najdraže sitnice

Oslobodite prostor tako da objesite malu zidnu komodu savršenu za skrivanje najčešće korištenih proizvoda za šminku i kozmetike. 

9. Držite košare gdje ih vidite

Iako je neke stvari bolje sakriti, neke je najbolje ostaviti na otvorenom. Umjesto da je spremište pod krevetom, uložite u ukrasne košare za pohranu dovoljno lijepe da vam je drago vidjeti ih.

10. Ugradite policu i komodu umjesto ormara

Nemate mjesta za ormar? Objesite visoko jednu policu i zavjesu, a ispod zavjese stavite komodu. Kad odjeću i nered želite zadržati dalje od pogleda, jednostavno navucite zavjesu.

11. Iskoristite prednost prozorske daske

Dodajte kutije ispod prozorske daske kako bi djeca mogla samostalno odlagati gračke.

12. Sakrijte veš za pranje

POGLEDAJTE VIDEO SERIJA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:51
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'