Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

12 puta kad su Meghan i Harry bili modno i savršeno usklađeni

12 puta kad su Meghan i Harry bili modno i savršeno usklađeni
1

Par koji je nedavno otišao iz kraljevske obitelji već par godina pazi na to da, kad su zajedno u javnosti, nose modno usklađene kombinacije, što znači kolorističku i stilsku ravnotežu

VIDEO

Meghan Markle zna što je dobar stil, čitav život je pred kamerama i fotoreporterima te itekako zna snagu dobrog stylinga ne samo za sebe, već i kad je u paru sa svojim dragim Harryjem. Ona i on usklađuju kombinacije već par godina te u svakoj javnoj prigodi imaju koloristički uravnotežene outfite, piše Insider.

Prince Harry and Meghan Markle visit Birmingham

Tijekom izlaska u Birminghamu, par je nosio plavu i bež u skladnoj kombinaciji. Meghan je odjenula kaput J.Crew i Alexander Wang hlače te Altuzarra torbicu.

Navy plava bila je izbor za slavlje 92. rođendana Kraljice Elizabete II, 2018. Ona je nosila haljinu Stelle McCartney i torbicu Naeem Khan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Royal tour of Tonga - Day One

Crno-bijeli sklad nose na događanje u Tongi, također 2018. godine. Ona je nosila kreaciju modne kuće Theia. Dok je Meghan imala bijelu haljinu i crne modne detalje, on je imao obrnuto - crno odijelo i bijelu košulju.

Harry and Meghan at reception in Auckland

Elegancija i jednostavnost karakterizira kombinacije za posjet muzeja Auckland War Memorial 2018. godine. Haljina Antonio Berardi inspirirana je navy stilom te uokvirena jednostavnim dodacima kao što su Aquazzura salonke i tamni clutch.

 

Na Remembrance Day 2018. još jednom biraju tamno plavu, ovoga puta ona nosi Pradinu kombinaciju i Stephen Jones šeširić te omiljene Aquazzura salonke. 

Royal Variety Performance 2018

Za Royal Variety Performance 2018., par je odjenuo još jednu crno-bijelu kombinaciju, njezin je top bio u skladu s njegovim gornjim dijelom. Meghan je nosila Safiyaa top i suknju, naušnice Birks i nezaobilazne Aquazzura salonke.


Božić 2018. proveli su u još jednoj tamno plavoj kombinaciji - ona je odjenula outfit s potpisom Victorie Beckham, ogrlicu Jennifer Meyer i šešir Awon Golding Millinery.

Cirque Du Soleil

On je izabrao klasično tamno plavo odijelo, a ona istu boju, no u glitter izdanju s potpisom Rolanda Moureta. Torbicu potpisuje Givenchy, a otvorene štikle dizajn su Stuarta Weitzmana.

The Lion King European Premiere

Crna je ziher, naročito na žutom tepihu. Usklađeni par posjetio je 2019. premijeru filma "The Lion King". Meghan je nosila haljinu Jason Wu.

The Duke and Duchess of Sussex attend the Endeavour Fund Awards

Posljednji dani u kraljevskoj obitelji obilježeni su odličnim kombinacijama. Ona je na 2020 Endeavour Fund Awards odjenula haljinu Victorie Beckham, uz Stella McCartney torbicu i salonke Manolo Blahnik, a on odijelo u tonu koji paše njezinom.

Duke and Duchess of Sussex attend Mountbatten Festival of Music

Crvena kao sočna varijanta kombinacije koju su nosili nedavno na 2020 Mountbatten glazbenom festivalu. On je nosio uniformu, a ona haljinu s potpisom Safiyaa, Manolo Blahnik torbicu i Simone Rocha kristalne naušnice.

Annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London

Za posljednji izlazak u kraljevskoj režiji Meghan je nosila zelenu haljinu Emilije Wickstead, a on odijelo s podstavom iste nijanse. Ovakvim odijevanjem par otkriva da su skladni i da podržavaju jedno drugo te da su na istoj "valnoj duljini. Ali i da imaju stila.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'