Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
51 komentara

20 haljina za doček Nove: Ima ih za 35 kn, a najskuplja je 200

Trgovački centri u subotu rade uobičajeno, do 21 sat. Na Silvestrovo će se moći u većini njih također kupovati, i to do 18 sati pa panici mjesta nema ako još niste pronašli idealnu haljinu

Foto: Dreamstime
51 komentara

Čekanje zadnjeg trenutka i osjećaj panike jer još uvijek niste odabrali savršenu haljinu za doček nove godine poznati su osjećaji. Mi smo za vas odlučili istražiti gdje se mogu naći savršene i povoljne haljine.

Srećom zahvaljujući zimskih sezonskih sniženja u dućanima po cijeloj Hrvatskoj sada je savršeno vrijeme za kupnju. Iako trgovački centri rade skraćeno još uvijek se stigne kupiti u posljednji čas. Od tradicionalno crvenih do ludih šljokičastih ima za svakoga po nešto.

Mohito, 129 kn

Jedini problem na koji smo naišli su velike gužve i nabacana roba radi čega se prije kupnje treba naoružati s puno strpljenja i živaca.

Mango, 169 kn

Prije kupnje također treba razmisliti gdje ćete biti na doček i prema tome odrediti svoju kupnju. Da li je dovoljna tanka haljinica na naramenice ili ćete novu dočekati uz vatromet pa vam treba nešto toplije.

Najjeftiniju zelenu haljinu s naramenicama na šljokice pronašli smo u H&M-ovoj prodavaonici za samo 35 kuna.

H&M, 35 kn

Toliko stoji kilogram odojka koji bi vam ionako pokvario liniju pa je bolje novce potrošiti na prekrasnu haljinu u kojoj ćete zablistati. Klasična mala crna haljina postala je tradicija pa je nudi veliki broj prodavaonica.

U Mohitu smo je pronašli za samo 99 kuna.

Mohito, 99 kn

Za 90 lipa više, u Bershki prodaju malo luđu zelenu haljinu s pristojnim dekolteom i naborima na nekoliko mjesta s prednje strane.

Bershka, 99,90 kn

Podjednako elegantna siva haljina s uzorcima cvjetića iste boje, koji su vrlo popularne ove godine, prodaje se također u Mohitu i stoji samo 119 kuna.

Mohito, 119 kn

Roberto moda ima ravnotežu pravih cijena, stila i drame. Dvije haljine stoje 100 kuna. Prva je klasično crna, za tradicionaliste, a druga za odvažnije žene, koje se dobro osjećaju i u crvenoj boji.

Roberto, 100 kn
Problem pri odabiru haljine može nastati zbog lokacije na kojoj je treba nositi. Ako planirate Novu godinu dočekati na nekom trgu, crna haljina bez rukava sigurno neće biti pametan odabir.

Mango, 169 kn

Na nekoj ekskluzivnijoj zabavi u zatvorenom prostoru bit će savršen odabir.
Roberto, 100 kn U prodavaonici Roberto mode za samo 129 kuna nude također elegantniju haljinu sa srebrnom rubu oko vrata koji je čini jednostavnom ali upečatljivom. Prodavaonice u centru Zagreba također nude velike popuste.

U Terranovi već u izlogu pozornost mami šljokičasto srebrna haljina za 150 kuna.

H&M, 179 kn

Tko želi nešto manje upadljivo, za 21 kunu manje u Importane galeriji u butiku Calliope prodaje se slična srebrna haljina s dugim rukavima.

Calliope, 129 kn
Terranova, 150 kn
S crvenom bojom ne može se pogriješiti na dočeku. Ta boja predstavlja sreću pa se u Novu može ući kombinirajući uz takvu haljinu i crvene cipele, torbicu te donje rublje. Možda će tako “opremljenima” sljedeća godina donijeti više sreće.

Da se ne može pogriješiti s crvenim dokazala je haljina iz Sin-Saya. Čipka bez rukava stoji 149 kuna.

Sin-Say, 149 kn

U Mangu su popularne haljine bez rukava. Ima ih od 129,90 do 169,90 kuna.

Mango, 129 kn

Za one kojima je dosta tradicije i žele biti moderniji mogu se osloniti na H&M gdje će pronaći svjetlucavu haljinu sa šljokicama na naramenice za 150 kuna i tamniju za 179 kuna.

H&M, 150 kn

Svjetlucava haljina s dugim rukavima u H&M-u stoji 199 kuna.

H&M, 199 kn

U prodavaonici Stil za 180 kuna pronašli smo bijelu haljinu s dugim rukavima i ukrasima na vrhu.

Stil, 180 kn

U Zaru neka uđu samo najodvažnije partijanerice, jer će tamo pronaći isključivo najposebnije haljine.

Crveno crna kombinacija s posebnim uzorkom koji nalikuje plamenu u Zari stoji 179,90 kuna.

Zara, 179,90 kn

U prodavaonicama iste tvrtke, i po istoj cijeni, nude svjetlucavu smeđu haljinu u kojoj će svaka žena ostaviti ekstravagantan dojam na prijatelje.

Zara, 179,90 kn

Najskuplja, ali najkvalitetnija haljina je u Orsayu i stoji točno 200 kuna. Bitno je zapamtiti kako haljina uvijek uljepšava ulazak u Novu godinu i čini cijeli događaj posebnijim.

Orsay, 200 kn

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message