Obavijesti

Lifestyle

Komentari 317

4 horoskopska znaka koji nakon prekida lako nastavljaju dalje: Ne pokušavajte im se vraćati

4 horoskopska znaka koji nakon prekida lako nastavljaju dalje: Ne pokušavajte im se vraćati

Lav, Vodenjak, Strijelac i Bik bez problema će nastaviti dalje nakon prekida. Oni ne daju na sebe i imaju visoko samopoštovanje koje teško netko može slomiti

1. Lav

Lavovi se rađaju s toliko samopouzdanja da se nakon prekida ni jednom ne osvrnu nazad. Brzo idu dalje jer smatraju da je njihovo samopoštovanje važnije od povratka bivšem. Jednom kada se oprostite od Lava, i ako postoji jako dobar razlog za prekid, teško da ćete se opet pomiriti.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

2. Vodenjak

Još jedan horoskopski znak koji prekide shvaća vrlo ozbiljno je Vodenjak. On zna kako nastaviti dalje, a da svoju ranjivu stranu ne pokaže drugima. Rijetko kad se vraćaju bivšima i teško pokazuju svoje osjećaje. Vole biti neovisni i mrze sukobe. Nakon prekida ponašat će se kao da ništa nije bilo. 

3. Strijelac

Ovaj horoskopski znak teško je slomiti. Imaju snažno samopoštovanje koje im nitko ne može poljuljati. Nakon prekida, brzo kreću naprijed jer preziru bilo kakav osjećaj odbijanja, mržnje ili zanemarivanja. Uvijek se žele dobro zabaviti, biti slobodni i družiti se s ljudima koji ih čine sretnima. Dakle, ako niste na njihovom popisu važnih ljudi, vrijeme je da se oprostite i nikad se ne osvrćete.

4. Bik

Za Bika je u vezi najvažnija stabilnost, sigurnost i odanost. Ako to propadne, teško da će se vratiti na staro. Vjeruju da se sve događa s razlogom, a ako im veza nije uspjela, radije će potražiti nekoga tko će ostati i zadržati se, piše Pink Villa.