Obavijesti

Lifestyle

Komentari 76

4 horoskopska znaka kojima će se najviše posrećiti za blagdane

4 horoskopska znaka kojima će se najviše posrećiti za blagdane

Zvijezde nam nisu svima jednako naklonjene - barem ne u isto vrijeme. Otkrijte koga očekuje najviše pozitivnih trenutaka ovih blagdana, bilo u vidu obiteljskog uživanja te sreće ili pak najviše ljubavnih trenutaka

VIDEO

Prema zvijezdama, Djed Mraz neće biti jedini koji dolazi u ovo blagdansko vrijeme. Astrolozi predviđaju da će ove godine četiri posebna horoskopska znaka imati sreće tijekom praznika. Bez obzira na to je li vašem znaku predodređeno mir, blagostanje ili neočekivani događaji, svi će se imati čemu radovati što se tiče ljubavi, seksa i romantike prije kraja godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Dobrobiti seksa

Pokretanje videa...

00:35

Počevši od 26. studenog, astrologinja Clarisse Monahan kaže da će nastupiti drugačije Zodijačko razdoblje koje će značiti promjene u našem pristupu ljubavi. To možemo zahvaliti Mjesecu u Ovnu koji ima ovakav utjecaj na ljude u blagdanskom periodu.

Većini će se poboljšati ljubavna situacija

- Kad je Mjesec u Ovnu, skloni smo biti impulzivniji prema svojim željama i osjećajima, to nije vrijeme za skromnost ili strpljenje. Što je najvažnije, otkačeni Uran bit će nasuprot Venere, planeta ljubavi. Budite otvoreni za hirovitost ovih blagdana oko ljubavnih pitanja. S Uranom nikad ne znate što ćete dobiti - kaže ona za Bustle.

Horoskop otkriva: S kojim vam je znakom suđen najbolji seks?
Horoskop otkriva: S kojim vam je znakom suđen najbolji seks?

U drugoj polovici prosinca neki veliki astrološki utjecaji mogu donijeti uzbudljiv poticaj i vašem osobnom životu. Od 15. prosinca do 8. siječnja, Venera će ući u pustolovni znak Strijelca. Kao što astrologinja Kristina Semos kaže, to će nam pružiti osjećaj slobode i lakoće u seksu i ljubavi. Uz to, bit će 'prekrasan' Pun Mjesec u Raku neposredno prije Nove godine 29. prosinca koji bi trebao koristiti većini znakova.

- Sretan sam što mogu reći da će većina horoskopskih znakova ove sezone blagdana imati što proslaviti u ljubavi, seksu i ljubavi - ističe Semos.

Ilustracije ljubavi

Ali ako bih to morala suziti, postoji nekoliko znakova koji će najviše koristiti astrološkim utjecajima. Kad mnogi od nas učine sve što mogu kako bi ostali na popisu darova Djeda Mraza u ovo doba godine, sljedeća četiri horoskopska znaka najviše će uživati u nestašnim ljubavnim igrama:

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Bik će imati Veneru u Osmoj kući njihove astrološke karte za cijelo blagdansko vrijeme. Prema Semos, ovaj dio karte vlada seksom, intimnošću i spajanjem s drugom osobom.

- Bit ćete vrlo seksi te privlačni i moći ćete uspostaviti duboke veze s velikim šansama za budućnost. Samo pripazite da izađete iz spavaće sobe kako biste svojoj obitelji čestitali Božić i Novu godinu! - kaže ona. 

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Tijekom praznika, Lavovi će imati Veneru u svojoj Petoj kući za zabave, zadovoljstvo, kreativnost i pronalaženje prave ljubavi. Sretni Jupiter također će ući u njihovu Sedmu kuću predanih veza veći dio sljedeće godine.

- Ako ste slobodni, ovaj utjecaj Venere od 15. prosinca do 8. siječnja učinit će da vas svi primjećuju, a vi ćete odabrati svog najpoželjnijeg partnera - kaže Semos.

Ako ste već u stabilnom odnosu, ova Venera faza unijet će više romantike i zabave u vašu vezu.

Horoskopski neprijatelji: Lavu je drugi Lav, a Strijelcu su Ribe
Horoskopski neprijatelji: Lavu je drugi Lav, a Strijelcu su Ribe

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Ako ste Vaga, pripremite se za primanje ranog božićnog poklona iz kozmosa. Prema Semos, ekspanzivni Jupiter i čvrsti Saturn ući će u Vagu u Petu kuću romantike, kreativnosti i ljubavi neposredno prije praznika, a 21. prosinca održat će veliki i rijetki susret.

- Ovo će biti prekretnica u pronalaženju ljubavi, spojeva, unoseći više seksa i užitka u vaš život - kaže ona. 

Ilustracije ljubavi

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Venera koja voli užitak ući će u Strijelca točno na vrijeme za praznike. Svi već vole vaš znak, tako da nemate problema s privlačenjem partnera. No, prema Semos, vaš 'magnetizam i faktor privlačenja' još će više dolaziti do izražaja od sredine prosinca do početka siječnja. Uz to, pun mjesec u Raku 29. prosinca osvijetlit će vašu Osmu kuću seksa i intimnosti.

- Velika je vjerojatnost da ćete imati sreće i osjećati se u odnosu srodnih duša tijekom tjedna Nove godine - kaže Semos.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi