Obavijesti

Lifestyle

Komentari 115

5 najgorih izgovora za prekid: 'Ne mogu ti pružiti što trebaš'

5 najgorih izgovora za prekid: 'Ne mogu ti pružiti što trebaš'
1

Da mu je zaista stalo do vas ne bi govorio da nije spreman za vezu ili jednostavno nema vremena za ljubav, već bi se potrudio oko zajedničkih druženja i aktivnosti

VIDEO

Iskrenost je najbolji recept za prekid, ali ujedno i najteži. Strah od direktnog suočavanja tjera muškarce da traže izgovore i skrivaju prave razloge prekida. Otkrivamo top listu najčešćih muških izgovora kod prekida.

"Jednostavno nemam vremena za vezu"

Ako se mu se zaista sviđate, on će uvijek naći vremena za zajedničko druženje i aktivnosti. Potrudit će se da ne želite nikoga drugoga osim njega, no kaže li da nema vremena, zapravo se želi izvući bez da vas povrijedi. Ovaj besmisleni izgovor služi mu da opravda svoje nezrelo ponašanje. 

"Nisi ti kriva, ja sam kriv" 

Ovakvim tipom izgovora muškarac nastoji stvoriti lažni osjećaj sigurnost. On ne želi povrijediti svoju partnericu, govori joj da je ona odlična, ali da je on nije vrijedan. Tako se zapravo suptilno želi izvući iz veze bez prevelike drame. 

"Ne mogu ti pružiti ono što trebaš"

U ovakvoj situaciji, on sebe nastoji prikazati kao većim čovjekom nego što jest, kako bi vama dao priliku da u životu pronađete nekog boljeg za sebe. On se žrtvuje kako bi vama bilo dobro u životu, no da je njemu zaista stalo do vas, potrudio bi se sam omogućiti vam takav život.

"Nisam spreman za vezu"

Fraza "nisam spreman za vezu" zapravo znači da nije spreman za vezu s vama. Voli vaša druženja i seks, ali ne dovoljno da vas predstavi prijateljima. Njemu je sve to zabava, a da mu je dovoljno stalo potrudio bi se da i vi u toj vezi uživate.

"Oprosti, ne mogu sad pričati"

Na početku veze vam je odlično, sve dok se jednog dana jednostavno ne prestane javljati. Izgovori postaju sve češći, a pozivi se prorijede. Njegov najbolji izgovor je taj što ga nema, ali ga ni ne traži. Takvim ponašanjem navodi vas da preispitujete svoje postupke i pitate se u čemu ste pogriješili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti