Obavijesti

Lifestyle

Komentari 114

5 seks trikova za bolji orgazam - i kokosovo ulje je čudotvorno

5 seks trikova za bolji orgazam - i kokosovo ulje je čudotvorno
1

Radi se o odličnim trikovima koji će osvježiti vaš ljubavni život i dovesti vas do neslućenih užitaka u krevetu. Za neke od njih možda niste znali ili niste ni pomislili da bi ih mogli isprobati

VIDEO

Donosimo nekoliko trikova koji mogu osvježiti vaš seksualni život, a možda i naučite nešto novo. 

Između ostalog, kad je seks u pitanju, žurbe ne bi trebalo biti. Iako i "seks na brzaka" može biti odličan, nema ništa bolje od laganog, senzualnog vođenja ljubavi.

Donosimo vam pet trikova, a mnogi ne znaju za jedan od njih - a to je upotreba kokosovog ulja u seksu.

  • Potražite erogene zone na partneru i poigrajte se njima. I zapamtite, ono što uzbuđuje vas, možda ne djeluje tako urnebesno na drugu stranu. Istražite partnerovo tijelo i otkrit ćete gdje je najosjetljiviji. To će ujedno biti odlična predigra koja će vas oboje strašno uzbuditi.
  • Stavite jastuk ispod prsa tijekom seksa u tzv. doggy položaju ili ga stavite ispod guze kada se radi o misionarskoj pozi. Oni koji to prakticiraju tvrde da je užitak puno intenzivniji.
  • Kokosovo ulje je prirodni lubrikant. Osim toga, može povećati užitak ako ga zagrijete i laganom masažom nanesete na partnerovu kožu. Upozorenje: Ne koristite kokosovo ulje kao lubrikant u kombinaciji s kondomom jer će može oslabiti njegovu opnu!
  • Vodite ljubav po cijeloj kući, a ne samo na krevetu ili kauču. Sama pomisao na to mnoge uzbuđuje, a i nešto novo u seksu je uvijek dobro došlo. Začinit ćete vezu i sitnim igricama, npr. kuhajte posve goli samo sa pregačom oko sebe - partnera će to jako uzbuditi, ali i vas.
  • Nabavite knjigu Kama Sutra  i svaki dan isprobajte novu pozu. Inače, Kama Sutra je drevna indijska knjiga koja je prvotno bila namijenjena muškarcima - savjetovala im je kako da održe brak sretnim. Nastala je između 100. i 400. godine i mnoge je usrećila u krevetu.

Pogledajte top pet poza iz Kama Sutre u kratkom videu:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno