Obavijesti

Lifestyle

Komentari 176

6 ljubavnih priča iz stvarnog života - vraćaju vjeru u ljubav

6 ljubavnih priča iz stvarnog života - vraćaju vjeru u ljubav
1

One su dokaz da ljubav ne bira ni vrijeme niti mjesto, a i činjenica koje moramo biti svjesni je - ponekad se nešto loše dogodi upravo zato da bismo imali priliku sresti svoju srodnu dušu

VIDEO

Nekoliko ljudi je iskreno ispričalo kako su upoznali svoje partnere, a jedna žena je podijelila romantično iskustvo svojih bake i djeda. Njihove priče prenio je portal buzzfeed.com.

"Mogu li dotaknuti tvoju bradu?"

Maegan Hagan

Supruga sam upoznala u baru. Gledala sam u tog momka sa tom predivnom bradom i pomislila "Udat ću se za tog čovjeka.". Bilo je to jako čudno! Kao da me je svaka kost u mojem tijelu vodila prema njemu. Vrijeme kao da se doslovce usporilo. Prišla sam mu i rekla: "Mogu li ti dodirnuti bradu?".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo je to u veljači 2008., a vjenčali smo se iste godine u rujnu. Godinama kasnije nikada nisam posumnjala, niti u jednom trenutku, da sam u braku sa svojom srodnom dušom. I znam koliko sam sretna. Možete li zamisliti? Pogledala sam u tog čovjeka i neka čudna sila, jača od mene, odvela me njemu.

Priča koja je počela na nebu

Sorahya Foster

Prvi put kada sam ga vidjela, sjedili smo u čekaonici i čekali let za Chicago. Pogledala sam ga i pomislila: "Uaa kako je sladak.". Ušla sam u avion i došla do svojeg sjedala i vidjela da je sjedalo pored mene prazno. Nekako mi je proletjelo kroz glavu kako bi bilo super da upravo on sjedi pokraj mene.

Bio je s obitelji i željeli su sjediti blizu jedni drugima, pa je on pitao stjuardesu smije li sjesti na prazno mjesto kraj mene. Cijelo vrijeme smo pričali o svemu i svačemu, a kada smo sletjeli, tražio je moj broj i razišli smo se. Bila sam sigurna da ga više nikada neću vidjeti.

Često sam kasnije razmišljala o njemu, ali na kraju sam to svrstala u kategoriju "propuštene veze". Nekoliko mjeseci kasnije poslao mi je poruku "Sretna Nova godina". I tako je sve počelo. Sada smo u braku tri godine i imamo dvoje djece.

Ljubav se rodila na kraju svijeta

Bron Hardage Cannon

Ja sam Australka i putovala sam na Bliski Istok, a upoznala sam sadašnjeg supruga Amerikanca u Aleksandriji, u Egiptu. On je bio u Mirovnom korpusu u Moldaviji i putovao je s nekoliko prijatelja.  Sreli smo se u predvorju hotela. Oni su malo pričali moldavski pa malo engleski.

Zaustavila sam se i pitala ih  o čemu se tu radi. Svi zajedno smo potom otišli na večeru, a sutradan sam morala ići i vratiti se u Kairo. Međutim, zapela sam u Kairu jer je moj brod za Jordan otkazan zbog lošeg vremena. Dva dana kasnije prolazila sam pokraj autobusne stanice kad sam čula kako me netko doziva.

Bio je to moj novi zgodan prijatelj. Išli smo istim autobusom i imali šest sati vremena da se bolje upoznamo. Sljedećih godinu i pol bila je to veza na daljinu, a onda sam se ja preselila u Ameriku. Vjenčali smo se prošle godine i još uvijek smo jako sretni. Nikad ne znaš gdje ćeš naći onoga s kime ti je suđeno biti.

Njegov pas ih je spojio

Jan Warren Moore

Jedne večeri tijekom veljače u Teksasu, ostavila sam vrata otvorena jer sam čekala nekog muškarca kojeg sam upoznala. I dok sam ga tako čekala, divna kujica utrčala je u moj stan, nakon čega je za njom dojurio jednako sladak tip. Pričali smo dugo.

Od tada je prošlo dva mjeseca, koja su i meni i njemu bila najgora u životu. No da skratim, zaručili smio se pet tjedana nakon toga, a vjenčali u ožujku iduće godine. Drugi muškarac propustio je svoju šansu.    

Sve se događa s razlogom, pa i kvar auta

Andrea

Auto mi se pokvario tijekom najgore gužve na cesti. Stajala sam bespomoćno na nogostupu i gledala očajno u njega. Sve što sam mogla učiniti bilo je - smijati se. On me vidio iz svojeg automobila i pitao me zašto se smijem kad mi se auto pokvario.

Moj odgovor? "Imam dvije mogućnosti: biti uzrujana ili biti sretna. Odlučila sam biti sretna i smijati se.". Tada je stao, odgurao moj auto sa strane i pomogao mi. Postali smo dobri prijatelji.

Dvije godine kasnije konačno smo shvatili da smo zaljubljeni... I veselimo se tome što ćemo se zajedno smijati našim problemima.

Ona je bila posebna, drugačija od svih

Sarah Rowlands 

Ovo je zapravo priča mojih bake i djeda, a ne moja, no volim kada mi djed i danas priča o tome. Bilo je to ratno vrijeme u Velikoj Britaniji i radili su u istoj tvornici u Nottinghamu.

Jednog dana grupa dama koje su tamo radile, došla je kasno, još uvijek su bile u svojim kaputima, a voda je s njih kapala posvuda. Predradnik se naljutio i rekao da skinu kapute. I sve su to napravile osim jedne.

Kasnije je djedov prijatelj otišao do njih porazgovarati, a kada se vratio slavodobitno je rekao: Sedam sati. Subota navečer. Na trgu. Ideš na spoj!". Moj djed, pomalo zbunjen: "OK, ali koju od njih si pitao?". Prijatelj mu je odgovorio: "Onu koja nije željela skinuti kaput, naravno". Bili su u braku od 1946. do 2004. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'