Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

7 znakova da niste spremni za nove izlaske nakon razvoda

7 znakova da niste spremni za nove izlaske nakon razvoda
1

Ako još uvijek osjećate kao da ste u braku, stalno spominjete bivšeg i mislite da su svi muškarci isti, još uvijek niste preboljeli razvod i niste spremni za novi spoj

VIDEO

Nakon razvoda ili prekida veze teško se ponovno otvoriti i tražiti novu ljubav. Svatko ima drugačiji tempo oporavka, pa s tim stvarima ne treba žuriti ako niste u potpunosti spremni. 

1. Još uvijek niste predali papire za razvod

Iako je vaš brak gotov, ali još uvijek niste predali papire za razvod, možda još nije pravo vrijeme da počnete izlaziti. Sama činjenica da još uvijek niste završili bračni život, može ukazivati na to da se još uvijek nadate da će se nešto promijeniti. U takvim je situacijama najbolje razgovarati, a za novu vezu ima vremena nakon razvoda, ako ga okončate, piše The Huffington Post.

2. Još uvijek se osjećate kao da ste u braku

Pričate li o svom bivšem kao da ste još uvijek u braku, stalno ga spominjete ili imate osjećaj da ga varate dok ste na spoju s nekim drugim, to su jasni znakovi da niste spremni nastaviti dalje. Dajte sebi vremena kako bi rane zacijelile i nemojte dopustiti da vas drugi prisiljavaju da izlazite zato što je to navodno "dobro za vas". 

3. Ni godina dana nije dovoljna

Ni godinu dana nakon razvoda, neki ljudi još uvijek nisu spremni za upoznavanje potencijalnih partnera. Povrijeđeni osjećaji, ljutnja i pad samopoštovanja mogli bi vas navesti da se prebrzo vežete za nekoga tko vam ne odgovara. To znači da biste se ponovno našli u istom krugu koji bi na kraju završio prekidom. 

4. Profil otkriva vašu psihu

Profil na portalu za upoznavanje također otkriva vaše psihičko stanje. Lista osobina koje ne želite kod muškaraca, kao što je lažljivac, preljubnik, manipulator ili ovisnik, odražava samo ono što vam se dogodilo, odnosno ono što ne želite ponoviti. Takav stav djeluje ogorčeno i ljuto, a to nisu najpoželjnije karakteristike. 

5. Generaliziranje je znak da ga niste preboljeli

Generaliziranje kako su svi muškarci ili žene isti, znak su da još uvijek niste preboljeli prekid. Sve dok ne shvatite da ono što je vaš partner učinio ne treba nužno značiti da će to učiniti i svaki muškarac kojeg upoznate, najbolje je da pričekate s izlascima. 

6. Pričanje o bivšem je najbolje izbjegavati

Spominjanje bivšeg pred budućim partnerom nije nimalo privlačno. Na prvom spoju treba se usredotočiti na novog partnera, probati ga upoznati, a ne mu tražiti mane. Generaliziranje treba izbjegavati i dati svakome šansu.

7. Ljutnja se osjeti

Ljutnja može biti jako destruktivna, osobiti ako taj osjećaj preslikavate na cijelo društvo. To znači da niste preboljeli razvod, pa je s izlascima najbolje početi tek nakon što rane zacijele. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku