Lifestyle

Komentari 4

A kako vaša mama? Britanka pitala sina je li još slobodan zbog svog izgleda ili osobnosti

A kako vaša mama? Britanka pitala sina je li još slobodan zbog svog izgleda ili osobnosti

Britanac je na Twitteru podijelio razgovor sa svojom majkom koja je bila u nevjerici jer njezin sin još nema partnera. Bila je zgrožena pa mu je ljutito odbrusila

Adem Waterman iz Londona na Twitteru je objavio smiješan razgovor sa svojom majkom koja ga ispituje o njegovom ljubavnom statusu. Objavio je screenshot, odnosno snimku zaslona, na kojoj se vidi razgovor između njega i majke na WhatsAppu.

POGLEDAJTE VIDEO (Sve o Božiću):

- Pišem tvoju čestitku za Božić. Stavljam samo tvoje ime ili imaš dečka - upitala ga je mama. 

On joj je dao negativan odgovor, ali majka nije odustala.

- Misliš li da je do tvog izgleda ili osobnosti - pitala ga je.

Adem je napisao: 'Isuse Bože, mama. Pa Božić je', a ona je odgovorila: 'Pa tvoja braća i sestre imaju partnere'. Njegova objava prikupila je više od 48.000 lajkova, jer su i drugi dijelili slična iskustva.

- Jednom sam nazvala baku nakon što su me ponovo odbili na razgovoru za posao, ona je rekla: 'Misliš li da je to zbog toga jer je za tebe najbolje već prošlo - napisala je jedna žena i dodaje da je tada imala 39 godina.

Druga korisnica društvenih mreža je dodala:

- Kad sam nazvala baku kako bih joj rekla da sam rodila djevojčicu i nazvala ju Violet, baka je rekla: 'Oh, neću to ime zapisati na čestitku za svaki slučaj, ako se predomisliš'. Na čestitki je na kraju pisalo 'beba'.

Javili su se i drugi koje nervira kada im se roditelji petljaju u ljubavni život.

- Tata mi je doslovno rekao da potražim dečka u lokalnom restoranu, s obzirom na to da toliko jedem tamo - napisala je jedna djevojka.

Druga je napisala da je njezina obitelj odlučila da ona i sestra ne postoje zbog toga jer su obje slobodne.

- Ako se zbog svega toga osjećate loše, slušajte moju priču. Ujak mi je nedavno rekao da bi trebala razmisliti o tome da zamrznem jajne stanice. Moj ujak, a ne mama... - napisala je ogorčena Twitterašica.

Najčitaniji članci