Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Adriana Lima tvrdi: 12 sati uoči revije ne pijem tekućinu uopće

Adriana Lima tvrdi: 12 sati uoči revije ne pijem tekućinu uopće
8

Ekstremni treninzi počinju već u kolovozu, a traju gotovo četiri mjeseca. Uz to, odlazi nutricionistu koji joj mjeri razinu vode i masti u tijelu, a prije revije ne pije

VIDEO

Već u kolovozu počinje naporan trening Adriane Lime za veliku reviju Victoria's Secreta krajem studenog. Ova 30-godišnjakinja sve od tada trenira s osobnim trenerom svaki dan. Zadnja tri tjedna trenira čak dva puta na dan. Njen primjer dokazuje da priča modela kako jedu hamburgere i piju kolu nije baš u potpunosti istinita. 

- Doista je naporno i nije toliko do vremena koje utrošim na vježbu već do intenziteta: preskačem uže, treniram boks, dižem utege...ali to mi sve brzo dosadi. Ako se ne krećem neprestano, vježba mi postaju dosadne - ispričala je Lima za britanski Telegraph.

Reviju Victoria's Secreta u 11. mjesecu u New Yorku svake godine gleda osam milijuna ljudi, a košta 10 milijuna dolara po reviji. Upravo to je razlog zbog kojeg modeli moraju izgledati doista fantastično. 

Njen režim prehrane uključuje redovite posjete nutricionistu. Redovito joj mjeri mišićnu masu, omjer masti te količinu vode koja se zadržava u tijelu. Propisao joj je proteinske shakeove, vitamine i druge dodatke hrani kako bi održao njezinu razinu energije dostatnom za ovako naporne treninge. Svaki dan Adriana Lima pije gotovo četiri litre vode na dan. Devet dana prije revije pije samo proteinske shakeove. Jedan od sastojaka tog napitka su i jaja u prahu. Dva dana prije nastupa odustaje od 3,78 litara vode na dan i pije "normalno". Potom, 12 sati prije showa prestaje piti tekućinu u potpunosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Treninzi za revije Victoria's Secreta su poput treninga za maraton. To je gotovo jednako treningu trkača na duge staze. A ovi modeli su trkači u svom okruženju. Smatram da je teže biti model Victoria's Secreta jer nitko neće skenirati ono što nosite već svaku vašu tjelesnu manu - objasnila je britanska modna urednica Sophia Neophitou, koja je ujedno i glavni stilist ovogodišnje revije. 

Adriana Lima Viktorijin je anđeo još od 2000., a u međuvremenu je i rodila. Uz nju, nedavno su rodile i Miranda Kerr, koja će na toj reviji nositi i najskuplji grudnjak na svijetu te Doutzen Kroes. 

- Sve ove pripreme su vrijedne toga. Show je ono čemu se veselim cijele godine - zaključila je Lima.

Rosie Huntington-Whiteley također prije showa tekućinu ne pije uopće.

- Zbog nedostatka tekućine tijelo se isušuje pa tako možete izgubiti i do 3,5 kg na dan - ispričala je. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru