Lifestyle

Komentari 10

'Ovo nosim na tatino vjenčanje'

'Ovo nosim na tatino vjenčanje'

Iako je bilo nekih ljudi koji su Ariannin video shvatili doslovno, mnogi su ipak shvatili da se radi o šali na račun Kendall Jenner koja je na vjenčanje prijateljice obukla sličnu oskudnu haljinu

Ariannah (22) je postala viralna zbog odabira odjeće za tatino vjenčanje. Naime, ona je objavila video haljine na svom TikTok profilu @ariannahisabelle, koji je pregledan više od 4,5 milijuna puta.

POGLEDAJTE VIDEO: Naručila haljinu koja je uživo daleko drugačija

Odlučila je odjenuti kratku crnu mini haljinu američkog brenda God Saves Queens. Haljina ima jednu naramenicu i veliki proziran dio koji više otkriva nego pokriva, a maloprodajna je 196 dolara (oko 1300 kuna).

- Nosit ću ovo na vjenčanje mog tate sljedećeg vikenda. Sa štiklama će izgledati bolje, ne brinite - napisala je Ariannah.

Iako je bilo nekih korisnika koji su Ariannin video shvatili doslovno, mnogi korisnici su ipak shvatili da se radi o šali na račun Kendall Jenner. Kendall je za vjenčanje svoje prijateljice obukla vrlo oskudnu crnu haljinu s trokutastim panelima te izazvala negativne reakcije koje su preplavile internet, a neki su je žestoko prozivali i rekli da 'nema poštovanja'.

Radilo se o vjenčanju dugogodišnje prijateljice Lauren Perez koja se udavala za Davida Waltzera u Miamiju na Floridi, a serija Instagram snimaka prikazuje Kendall kako pozira u ogledalu s Hailey Bieber u izrezanoj haljini iz Mônota.

No, Ariannin videoisječak eksplodirao je jednako kao i kontroverzni Kendallin outfit pa je više od 200.000 ljudi lajkalo njen video.

Neki su korisnici bili potpuno zatečeni njezinim 'izborom odjeće', a jedan korisnik je napisao: 'Zašto bi ovo nosila na vjenčanju?'.

Međutim, bilo je i onih koji su shvatili šalu i tvrdili su kako je Ariannahino kopiranje Jenner smiješno.

Žena je u komentarima napisala: 'Ovo je sigurno 'sprdnja' na račun Kendall', dok je druga dodala: 'Nekima od vas je promakla šala', piše New York Post

Najčitaniji članci