Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Ako se mršavi s partnerom i kilogrami se puno brže "tope"

Ako se mršavi s partnerom i kilogrami se puno brže "tope"
2

Uz pomoć stručnjaka novinarski dvojac Meštar i Nikolina te bračni par Matijević tijekom dva i pol mjeseca planiraju zdravo smršavjeti točno 70 kilograma

VIDEO

Imam vitku suprugu kojoj se svi dive, vitku kćer kojoj se isto svi dive i sina za kojeg ne znam od koga je naslijedio vitku liniju i definirane mišiće na trbuhu, rekao je Meštar, jedan od kandidata projekta “Mršavimo zajedno”. 

U petoj sezoni projekta koji  možete pratiti na www.zdravakrava.hr mršavi se u paru, a tijekom dva i pol mjeseca TV voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica Nikolina Gerek te bračni par Andrea i Mladen Matijević pokušat će zajedničkim snagama skinuti kile. 

- Problemi s kilogramima počeli su s Andreinom trudnoćom. Morao sam je podupirati u jelu - našalio se Mladen. 

A upravo su međusobna potpora i motivacija partnera ili prijatelja koji zajedno prolaze izazove glavni cilj mršavljenja u paru. Kandidati će obaviti sistematski pregled, a nutricionisti će im sastaviti jelovnike prilagođene njihovim boljkama. 

Uz poseban režim prehrane kandidati će nekoliko puta na tjedan vježbati pod stručnim vodstvom osobnog trenera. Kao dodatak treninzima organizirani su i LPG tretmani koji im pomažu da lakše otope masne naslage te učvrste kožu. 

Tijekom cijelog projekta i sportski psiholog Igor Čerenšek pomoći će im što bolje organizirati vrijeme te ih motivirati savjetima kad im je to najviše potrebno. 

Meštar želi "korak lak poput gazele"

Novinarka Nikolina Gerek visoka je 169 cm i ima 94 kg. Želi smršavjeti 15 kg i učvrstiti trbuh, za koji kaže kako joj je kritična zona nakon trudnoće. Posebno se veseli što će je tijekom projekta pratiti kolega Meštar, koji je uvijek zna nasmijati kad joj je najteže. Davor Meštrović kaže kako ima višak kg otkad zna za sebe, a najveća mu je želja izgubiti deset od trenutačna 94 kilograma te stanjiti i izdužiti noge kako bi mu korak bio lak poput gazelina. 

Nakon dvije trudnoće "navukli se" na kasne večere

Andrea Matijević visoka je 174 cm i ima 84,5 kg. Mlada majka (29) dvoje djece želi izgubiti od 13 do 15 kilograma. Kritične zone su joj noge, stražnjica i trbuh, a posebno je raduje što će mršavjeti sa suprugom. Mladen, koji ima 31 godinu, visok je 190 cm i ima 110 kg te se nada kako će smršavjeti 15 kg. Najviše muke zadaje mu trbuh. Bračnom paru Matijević najteže će biti odricanje od kasnih večera koje su im najveći porok.

Više pogledajte na zdravakrava.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku