Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Ako vam je cilj plesati do jutra, ove plaže su stvorene za vas!

Ako ste se ovo ljeto odlučili na tulumarenje, brčkanje u moru i dobru glazbu, ove plaže će vam biti nezaobilazno stajalište. Čak je i Travel Channel jednu od naših plaža proglasio najseksi. Pogađate koju?

VIDEO

Američki specijalizirani televizijski program Travel Channel najseksi hrvatskim plažama proglasio je Zrće blizu Novalje na otoku Pagu. Ta dugačka šljunčana plaža proslavila se pod imenom hrvatska Ibiza. Na njoj su izgrađena 4 četiri disko-kluba.

Bikiniji, kokteli, kupanje i maratonsko tulumarenje ono je po čemu Zrće privlači mnogobrojne turiste sa svih strana svijeta.

Nadalje, Travel Channel spominje i plaže Paklenskih otoka, rovinjsku Valaltu, Brela na Makarskoj rivijeri i Bašku na otoku Krku, koja obiluje s tridesetak šljunčanih plaža pristupačnih kupačima svih uzrasta, a do njih se može doći pješice ili barkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Beach life at 37°C #baska #krk #krkisland #beach #velaplaza #beachlife #instapic #picoftheday #like4like #likeforlike #followforfollow #follow4follow

A post shared by Željko Stuić (Jack Stuich) (@topdestinations_croatia) on

Najveća i jedna od najljepših je baška Vela plaža, na kojoj se od 1999. vijori europska  Plava zastava. Prirodna je šljunčana plaža, duga 1800 metara. Mogu se iznajmiti pedaline, daske za jedrenje, suncobrani i ležaljke. Okružena brojnim lokalima, restoranima pizzerijama i barovima.

I Girandella u Rapcu se našla na Channelovoj listi. Na ljetnom festivalu redovito okuplja mnoštvo mladih. U sklopu turističkog naselja nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i trgovine te ronilački centar.

Kamenice, Komiža

 

A post shared by jakeakeakeake (@jakeakeakeake) on

Najjužnija točka Komiže. Jedina je plaža na Jadranu vulkanskog podrijetla.

 

#goulash #disko #festival

A post shared by jolićka (@pipnicharka) on

Na njoj postoji prirodni izvor vode i kafić koji se noću pretvara u disco klub. Mogu se iznajmiti ležaljke i kajaci te postoji tuš, wc i fast food.

Plava plaža, Vodice

Paragliding, "banane", pedaline, ronjenje, rent-a-bike, odbojka na plaži, tobogani, trampolin... Sve to rezervirano je za dan, a brojni noćni klubovi zaduženi su za zabavu noću.

Pudarica, Rab

Atraktivni barovi otvoreni su tijekom cijelog dana, a noćnom klubu pripada cijela noć. Popularna party plaža zgodna je i zbog plićaka i brojnih stabala.

Okrug, Čiovo

Na plaži su brojni atraktivni barovi koji tijekom dana privlače mlade kupače. Tu je i raskošan sportski centar, ali prava akcija počinje tek noću.

Slatina, Opatija

Najpoznatije opatijsko kupalište nalazi se u samom centru, uz Lungomare. Plaža je betonska, s raznim mogućnostima, a noću pripada mladima.

 

Hangar, Vodice

Plaža je inače jako dobro opremljena, a u poslijepodnevnim satima u obližnjem klubu, iz kojega se glazba čuje cijeli dan, počinju partyji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku