Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Alternativa Grčkoj je Hrvatska, preporuča američki travel site

Alternativa Grčkoj je Hrvatska, preporuča američki travel site
7

Američki portal Aswetravel.com kao alternativu skupim ljetovalištima preporuča Hrvatsku ali i Bosnu i Hercegovinu, Berlin, Češku, Estoniju i pitoreskni Portugal

VIDEO

Popularni američki blog Aswetravel.com izdvojio je najbolje jeftine turističke destinacije za ovo ljeto, a među njima se našla i Hrvatska. Iako Hrvatska nije toliko jeftina kao druge istočne zemlje, odlična je alternativa Grčkoj koja unatoč krizi nije snizila cijene. Naročito po pitanju plaža, piše portal. 

Obala je nevjerojatno lijepa, a krase je pitoma ribarska sela i otoci s bogatim noćnim životom. Hrana, piće i smještaj su relativno jeftini, a s malo novaca možete putovati i po otocima. Glavni grad Zagreb jeftiniji je od ostatka zemlje, a uz Dubrovnik je idealno mjesto ukoliko želite nešto naučiti o kulturi i povijesti.

Bosna i Hercegovina

Uz Hrvatsku svakako treba posjetiti dragulj Balkana kako nazivaju Bosnu i Hercegovinu. Karakteriziraju je zanimljivi gradovi, prirodne ljepote i karizmatični ljudi. 

Putovanje autobusom savršen je način da bolje upoznate unutrašnjost zemlje, a uz to je jeftino. Hrana je također jeftina pa tako burek i kavu možete dobiti za 15 kuna, a pošten obrok već za 35 kuna. Osim razgledavanja Sarajeva i Mostara, ekipa portala preporučuje i rafting na rijeci Neretvi.  

Češka

Iako se mnogi žale kako Češka više nije toliko jeftina kao što je bila, i dalje je puno jeftinija od drugih destinacija. Hotelska soba u centru Praga koštat će vas isto koliko i smještaj u hostelu u drugim zemljama Europe. U njihovom slavnom pivu možete uživati već za 11 kuna, a u hrani već od 75 kuna. 

Berlin

Berlin je za razliku od ostatka Njemačke puno jeftiniji, a najbolje ga je posjetiti ljeti jer nije toliko vruće kao u drugim gradovima Europe. Hrana i smještaju su povoljni, a grad je idealan za vikend šoping, piše portal. 

Estonija

Omiljena među Baltičkim zemljama, Estonija i njezina prijestolnica Talin gostoljubiva je zemlja. Nemojte propustiti slavne palačinke u restoranu Kopmressor za svega 11 kuna. 

Portugal

U Portugalu možete uživati u surfanju, istraživanju nevjerojatnih restorana Lisabona i lutati pitoresknim ulicama gradića Porta. Hrana je odlična i jeftina, a ljudi su izrazito ljubazni, piše portal. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku