Lifestyle

Komentari 17

Angelina o odgoju tinejdžera: Napokon uživam u majčinstvu

Angelina o odgoju tinejdžera: Napokon uživam u majčinstvu

Kad su djeca mala, osjećaš se više kao mama. Ali, kada postanu tinejdžeri, počneš se sjećati sebe kao tinejdžera. Vidite ih kako idu u punkerske klubove i pitate se zašto i vi ne možete ići, rekla je Jolie

Angelina Jolie (44) misli kako je biti roditelj tinejdžerima puno zabavnije nego kada su djeca manja i sada tek uistinu uživa u majčinstvu.

Četvero njene djece sada su tinejdžeri (13-godišnja Shiloh, 14-godišnja Zahara, 15-godišnji Pax i 18-godišnji Maddox) i ona se s njima sada može povezati na sasvim novi način nego kada su bili mlađi.

- Kad su djeca mala, osjećaš se više kao mama. Ali, kada postanu tinejdžeri, počneš se sjećati sebe kao tinejdžera. Vidite ih kako idu u punkerske klubove i pitate se zašto i vi ne možete ići. Trenutno se nalazim u tom zabavnom periodu kada uz njih ponovno otkrivam sebe - rekla je Angelina u intervjuu za Hello.

Dumbo Premiere - Los Angeles

Jedna stvar koja se nije promijenila su lekcije koje želi dijeliti s njima, poput ljubaznosti prema drugima i sebi.

- Važno je biti ponizan, znati prava koja imate i prepoznati za što imate dara i uvijek pomagati drugima. I uvijek se sjetite tko ste, svi smo mi ljudi i imamo neke nedostatke. Mi smo sitni dijelovi mnogo većeg svijeta - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO (12 stvari koje mentalno jaki roditelji nikad ne rade):

 - Kako odrastaju, vidim da moja djeca postaju snažni pojedinci otvorenog uma. Nastojim im biti primjer. Želim biti ljubazna i milostiva, draga i tolerantna, kao što je bila moja mama. Ali, i stroga sam kada to trebam biti - dodala je.

Njezina sljedeća misija je dijeljenje te mudrosti s ostatkom svijeta.

- Radim na programu za djecu s BBC-jem. Moramo pripremiti nove generacije jer se u svijetu toliko toga događa - zaključila je Angelina, a prenosi BuzzFeed.

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci