Obavijesti

Lifestyle

Komentari 208

Astro- ljubav u 2016.: Otkrijte što čeka zauzete, što slobodne

Astro- ljubav u 2016.: Otkrijte što čeka zauzete, što slobodne
12

Osim predviđanja za one u duljim vezama, donosimo i najavu događaja za one koji su slobodni. Otkrijte koji vam partner najbolje odgovara i na što trebate pripaziti

VIDEO

OVAN (21. 3. - 19. 4.)

Slobodni Ovnovi 

Već siječanj započinje vatreno kad je moguće novo poznanstvo, a ljubavnih uzbuđenja nećete biti zakinuti ni tijekom travnja kad je Venera u vašem znaku. U drugoj polovini godine Jupiter ulazi u vaše polje braka pa će mnogi koji su u vezama stati pred matičara i odlučiti se za zajednički život.

Fotolia

Zauzeti Ovnovi 

Ovo će za vas biti lijepa ljubavna godina, osobito tijekom siječnja, travnja, lipnja i jeseni. Saturn će učvrstiti vašu bračnu zajednicu ili vezu, a neki će u partneru otkrivati nove osobine i kvalitete koje će ih oduševiti. S partnerom ćete se najbolje slagati u prvoj polovini 2016. godine.

Najbolji partner 

Odgovarat će vam partner Vaga, osobito na seksualnom planu. Vaga će vam u mnogočemu popuštati, pa i trpjeti neke vaše “mušice“.  Znat će vam u svemu udovoljiti. Najbolja razdoblja za ljubav su od 18. 2. do 12. 3., od 5. do 30. 4., od 25. 5. do 17. 6., od 13. 7. do 5. 8., od 19. 10. do 12. 11. te u prosincu.

BIK (20. 4. - 20. 5.)

Slobodni Bikovi 

Prva polovina godine je zbog lijepog Jupiterova utjecaja vaše najbolje razdoblje za nove ljubavi. Gotovo je nemoguće da nekog nećete sresti, osobito u vrijeme kad će Venera biti u vašem znaku, a to je u svibnju. Mogli biste se zaljubiti neočekivano, gotovo preko noći.

Fotolia

Zauzeti Bikovi 

Ako je u vašem braku ili vezi u prošle dvije godine bilo nesporazuma, pa i prekida, 2016. godina donosi vam smirenije tijekove. Saturn napokon prestaje raditi probleme, a iz svega što vam se događalo izašli ste zreliji i iskusniji. Sad ćete se više zbližiti s partnerom.

Najbolji partner 

Sa Škorpionom biste mogli imati vrlo intenzivan odnos. Različiti ste, no znat ćete se i lijepo nadopunjavati. Oboje ste strastveni i dramatični pa vam neće biti dosadno. Vaša bi veza mogla biti jako poticajna. Strast i ljubav vas očekuju već u siječnju, ali i od 13. 3. do 5. 4. , od 1. do 12. 7., od 6. do 30. 8. te od 13. 11. do 8. 12.

BLIZANCI (21. 5. - 20. 6.)

Slobodni Blizanci - Ovu ćete godinu zapamtiti po velikoj ljubavi koja će vam se dogoditi u drugoj polovini 2016. Jupiter će tada biti u polju ljubavnih odnosa, što je naznakom fatalnog poznanstva i iznimno velike zaljubljenosti u nekog tko će biti vaša srodna duša.

Fotolia

Zauzeti Blizanci - Zbog Saturnova djelovanja bit ćete zahtjevniji prema partneru, suočavajući ga s njegovim pogreškama i manama u vašem odnosu. No od rujna ulazite u bolje razdoblje koje donosi smirenje neprilika, ali ćete i dalje od partnera zahtijevati više ozbiljnosti i odgovornosti.

Najbolji partner - Vatreni Strijelac je odličan partner za vas. Oboje ste vrckavi i znatiželjni, spremni za pokret i akciju pa ćete se lijepo slagati na raznim putovanjima ili izlascima. I na seksualnom planu ste kompatibilni. U ljubavi uživajte od 18. 2. do 12. 3., od 5. do 30. 4. te posebno od 25. 5. do 17. 6. No poticajno je i razdoblje od 13. 7. do 5. 8., od 1. do 23. 9. te tijekom prosinca.

RAK (21. 6. - 22. 7.)

Slobodni Rakovi 

Ova godina vam ima mnogo toga za ponuditi, stoga aktivirajte društveni život kako biste nekoga upoznali, osobito tijekom srpnja. Nekima među vama nije isključena i kakva simpatija na radnome mjestu – možda će se raditi o kolegi ili stranki koju često susrećete.

Fotolia

Zauzeti Rakovi 

U 2016. godinu zakoračit ćete puni optimizma, a veze ili brakovi će se učvrstiti. Ipak, pripazite se napetosti i svađa od 29. 9. do 8. 11., kad će vas neke karakterne osobine smetati kod partnera. Nasreću, te će trzavice ipak biti prolaznog karaktera.

Najbolji partner 

S Jarcem možete ostvariti emocionalno vrlo dubok odnos. Kod njega će vam se svidjeti to što se na njega uvijek možete osloniti jer će vam biti čvrsto uporište u životu. Jarac će vas jako privlačiti i na seksualnom planu. Ljubavna sreća pratit će vas u siječnju, od 13. 3. do 5. 4., od 1. do 24. 5., od 1. do 12. 7., te posebno od 6. do 30. 8., ali i od 24. 9. do 18. 10.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

Slobodni Lavovi

Ako ste dugo samovali, 2016, godina vas neće zakinuti za flert, avanturu, ali i značajnu vezu koja bi se mogla dogoditi tijekom ljeta. Možda na moru upoznate privlačnu osobu. Odnos će odmah postati čvrst i to može biti vrlo ozbiljna veza.

Fotolia

Zauzeti Lavovi

Dvogodišnje loše razdoblje koje je prouzročio Saturn polako ostaje iza vas. Mnoge će se prekinute veze obnoviti novim žarom. Ljetni mjeseci vam donose pregršt emocija i zadovoljstva, a s partnerom ćete kovati velike planove o zajedničkoj budućnosti.

Najbolji partner

Nemirni Vodenjak vaš je idealan partner. On će vas pokretati i motivirati, a vi ćete se s njime ponosno pokazivati u društvu. Vodenjak će vas uvijek znati zabaviti i oraspoložiti pa ćete imati prijateljsko-ljubavnički odnos. U ljubavne pobjede krenite u siječnju te od 5. do 30. 4., od 25. 5. do 17. 6., a posebno od 13. 7. do 5. 8. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni u rujnu te od 19. 10. do 12. 11.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

Slobodne Djevice 

S Jupiterom u svojem znaku u prvoj polovini godine nije isključeno fatalno zaljubljivanje. To može biti netko s kime ćete imati savršenu komunikaciju. Druga polovina godine nameće mirniji ritam, ali i otvara neke neprilike s roditeljima koji neće odobravati vaš ljubavni izbor.

Fotolia

Zauzete Djevice 

Sve do 10. rujna ste u odličnom razdoblju u kojem će vaša ljubav cvjetati. No nepovoljni Saturn upozorava na neke nužne promjene u vašem odnosu, možda i preseljenje zbog uplitanja roditelja na vaš zajednički život. Mnogi će otići u podstanare.

Najbolji partner 

Senzibilne Ribe su idealni partneri za vas jer njihova intuitivna i maštovita priroda često će omekšati vaše tvrdokorne stavove i pretjerano realno gledanje na život. Uz Ribu ćete imati više romantike u odnosu, ali i partnera koji je vrlo odan i požrtvovan. Najbolje vrijeme za ljubav je siječanj, od 1. do 24. 5. od 1. do 12. 7.,  cijeli kolovoz, razdoblje do 24. 9. do 18. 10 te od 13. 11. do 8. 12

VAGA (23. 9. - 23. 10.)

Slobodne Vage 

Ovo će biti godina koju ćete pamtiti po posebno lijepoj vezi koja će vam se dogoditi u drugoj polovini godine, kad Jupiter ulazi u vaš znak. Već pri prvom susretu imat ćete osjećaj kao da se poznajete godinama. Danima vaše samoće dolazi kraj.

Fotolia

Zauzete Vage 

Mladim bračnim parovima mogla bi se dogoditi prinova u obitelji, a to ćete s veseljem dočekati. Ako ste u vezi, nije isključeno da vam partner predloži zajednički život ili vašu vezu okruni brakom. Imat ćete jako dobre odnose s voljenom osobom.

Najbolji partner 

Strastveni Ovan pravi je partner za vas jer će vas znati animirati i čvrstom rukom voditi kroz život. Poticat će u vama najbolje osobine, a vi ćete mu, u ime ljubavi, često popuštati i trpjeti njegovu tvrdoglavost. Lijepi ljubavni trenuci očekuju vas u siječnju i  veljači, ali i od 25. 5. do 17. 6. te  od 13. 7. do 5. 8. Posebno lijepo bit će vam u rujnu, ali i od 19. 10. do 12. 11. te od 9. do 31. prosinca.

ŠKORPION (24. 10. - 21. 11.)

Slobodni Škorpioni 

Prošle dvije godine uglavnom ste nailazili na problematične partnere, a možda ste i samovali. No u 2016. godini tako neće biti – očekuje vas nova ljubav, osobito naglašena u jesenskim mjesecima. No pripazite samo da se ne zaljubite u nekog zauzetog!

Fotolia

Zauzeti Škorpioni

Napokon je Saturn izašao iz vašeg znaka i ove ćete godine slobodnije disati. Neće više biti zahlađenih ili neiskrenih odnosa s partnerom, sve će sjesti na svoje mjesto. Moguće je i da obnovite prekinutu vezu nakon iskrenog i otvorenog razgovora.

Najbolji partner

Odlično vam odgovara Bik s kojima je zajamčena odlična seksualna veza. I jednom i drugom je upravo seks najbitnija stavka u odnosu pa ćete se na tom planu savršeno nadopunjavati. No i emocije će buknuti u punoj snazi. Najbolje ljubavno razdoblje bit će od 24. 1. do 17. 2., do 13. 3. do 5. 4., od 1. do 12. 7., od 6. do 30. 8. te posebno od 24. 9. do 19. 10. i od 13. 11. do 8. 12.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

Slobodni Strijelci

Sa Saturnom u svojem znaku birat ćete zrele i odgovorne partnere kojima nije do flerta i prolaznih avantura. Radije ćete biti sami nego s bilo kime. Okrenite se prema društvu i novim prijateljstvima jer se među njima krije potencijalna simpatija.

Fotolia

Zauzeti Strijelci

Od partnera ćete zahtijevati više odgovornosti i sudjelovanja u bračnim i kućanskim obvezama. Ako ste u dugoj vezi, željet ćete brak i stvaranje obitelji, a to bi vam i moglo poći za rukom, osobito tijekom naklonjenog  siječnja i jesenskih mjeseci.

Najbolji partner 

S vrckavim Blizancem nikad vam neće biti dosadno pa ćete uvijek imati raznovrsnih tema za razgovor. Oboje ste nemirne prirode pa ćete se radovati zajedničkim putovanjima, ali i izlascima te zabavama do zore. Ljubavna sreća najizglednija je u siječnju, ali i u travnju te od 13. 7. do 5. 8., od 1. do 23. 9., a najviše 19.10. do 12. 11. te tijekom prosinca.

JARAC (22. 12. - 19. 1.)

Slobodni Jarci

Ljubavna prošlost mogla bi vam pokucati na vrata. Nije isključeno da ove godine obnovite vezu s bivšim partnerom, no to se možda neće pokazati najboljim izborom. Ipak vam preporučujemo da se okrenete nekom novom, tko vas više zavređuje.

Fotolia

Zauzeti Jarci

Bit ćete pomalo nepovjerljivi prema partneru, tražeći od njega i više nego što vam može pružiti. Smanjite svoje često visoke kriterije. No ovo je godina u kojoj ćete učvrstiti svoj odnos te pročistiti sve nejasnoće i probleme koje unose nemir. 

Najbolji partner

Osjećajni Rak je najbolji izbor za vas jer će vas svojom toplom prirodom te potrebom za mirom i sigurnošću sigurno usrećiti. Oboje volite stvarati trajne vrijednosti pa ćete u zajedništvu mnogo toga postići. Za ljubav i emotivna ushićenja najbolje razdoblje je od 24. 1. do 17. 2., od 13. 3. do 5. 4., od 1. do 24. 5., cijeli kolovoz, ali cijela druga polovina godine.

VODENJAK (20. 1. - 18. 2.)

Slobodni Vodenjaci

Pred vama je posebno lijepa ljubavna godina u kojoj vaše srce neće samovati. Mjeseci pred vama nude vam pregršt prilika za poznanstvo i zabavan društveni život. Nekima je moguća veza sa strancem ili osobom koju će upoznati preko društvenih mreža.

Fotolia

Zauzeti Vodenjaci

Vaš odnos s partnerom postajat će sve kvalitetnijim i boljim, a neki parovi mogli bi se odlučiti na zajednički život, možda čak i u inozemstvu. Brakom vezani postat će romantični i nježniji prema voljenoj osobi te biti iznimno bliski.

Najbolji partner

Srdačan Lav je partner koji najbolje odgovara vašoj nemirnoj prirodi. On će vam pružiti zaštitu i sigurnost te s ponosom vas pokazivati u svojem društvu. S njim ćete imati stabilnu vezu i odličan seksualni život. Ljubavnu ekspanziju doživjet ćete siječnju, od 18. 2.do 12. 3., od 5. do 30. 4., od 25. 5. do 17. 6. te u rujnu, ali  i od 19. 10. do 12. 11.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

Slobodne Ribe

2016. godina vam donosi priliku da se zaljubite kako dugo niste, osobito u prvoj polovini godine. Bit će to veza koja će odmah voditi u “ozbiljne vode“ pa se nećete moći požaliti na nedostaje romantike i nježnosti kojom će vas partner obasipati.

Fotolia

Zauzete Ribe

Zbog Saturnovog utjecaj bit ćete snažno usmjereni na karijeru i posao općenito – pazite da zbog toga ne zanemarite partnera i obitelj. Ako ste u dugoj vezi, tijekom prve polovine godine mnogo među vama stat će pred matičara i izgovoriti sudbonosno “da“.

Najbolji partner

Vaš idealan partner je Djevica koja će unijeti red i smiraj u vaš život te vas ponekad spustiti s oblaka u svijet realnosti. Dobro ćete se slagati i na intimnom planu, a želja će se pojaviti već pri prvom susretu. Najbolja razdoblja za ljubav bit će od 24.1 do 17.2., te osobito od 13.3. do 5.4., kada će Venera biti u vašem znaku. No ushit ćete doživjeti i u svibnju te od 1. do 12. 7., ali i od 24.9. do 19. 10., i od 13.11. do 8. 12.







Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom