Obavijesti

Lifestyle

Komentari 312

Astro ljubimci: Rak je najveća maza, a Lavovi rade spektakle

Astro ljubimci: Rak je najveća maza, a Lavovi rade spektakle
1

Ovnovi imaju najviše energije dok su Bikovi ljubimci najljeniji od svih znakova. Vage obožavaju pozornost jednako kao i Lavovi koji će vam dopustiti odijevanje u haljinice

VIDEO

Ovan (21.3. - 20.4.) je gospodar dvorišta i kralj aktivnosti

Kućni ljubimci Ovnovi uvijek će imati energije cijeli dan trčkarati okolo. Oni su uvijek u formi. Obožavaju djecu te su jako razigrani. Vole dominirati dvorištem i ne vole da im se ostali ljubimci nalaze na putu. Oni su pravi gospodari dvorišta. Posvetite im dovoljno vremena, jer se prije svega obožavaju maziti i biti u vašoj blizini.

Bikovi (21.4. - 20.5.) će radije ostati doma nego ići u šetnju

Bikovi ljubimci su poznati po tome da su lijeni. Najviše vremena vole provoditi u kući izležavajući se na kauču u toplini doma. Savršeno su umiljati i savršeno čisti te su idealni za malu kuću ili stan. Najviše od svega vole finu hranu te se najviše raduju blagdanima. No treba pripaziti da se ne udebljaju jer se premalo kreću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nestrpljivi Blizanci (21.5. - 21.6.) žele sve odjednom

Ljubimci u znaku Blizanaca prije svega su vrckavi. Teško ih je obuzdati jer on najviše od svega voli bježati. Vrlo često ćete ga naći u susjednom dvorištu. Vole igračke koje mogu ganjati poput loptica. Blizanci su savršeni ako imate više kućnih ljubimaca jer obožavaju društvo s kojim se rado igraju.

Rak (22.6. - 22.7.) je najveća maza među ljubimcima

Rakovi su najosjetljiviji ljubimci. Najviše od svega vole se maziti i sjediti vam u krilu, a ako im ne posvetite dovoljno pažnje povući će se u kut i cviljeti. Obožavaju djecu te je idealan za obitelji s malom djecom. Nemojte biti grubi prema njima jer osjetljivim Rakovima sve smeta.

Lav (23.7. - 22.8.) u kuću donosi kraljevsku zabavu

Lav, bilo mačka ili pas, glavni je zabavljač u kući. Voli svu pozornost privući na sebe izvodeći vratolomije. Kako bi privukli pažnju vlasnika vole da ih se oblači u slatke male haljinice i ostalu odjeću za kućne ljubimce. Imaju dobro pamćenje i obožavaju djecu s kojom se najradije igraju.

Uredna Djevica (23.8 - 23.9.) uvijek će biti čista

Djevice su poznate po svojoj urednosti i jednostavnosti. Takvi su i kao kućni ljubimci. Vole imati svoj dnevni raspored i ne žele odustati od njega. Često su izbirljive po pitanju hrane i čistoće zato pripazite da uvijek ima svježe jelo i da je čist.

Preslatka Vaga (24.9. - 23.10.) je prava mudrica

Vage su rođene za poziranje. Uživaju u pozornosti koju dobiju na ulici zbog svoje slatkoće. Vage ljubimci su obično preslatki, ali i lijeni. Vole se maziti i sposobni su svojom umiljatosti nadmudriti vlasnike koji ih na kraju i razmaze. Zbog toga možete dobiti vrlo tvrdoglavog ljubimca koji vas neće htjeti poslušati. 

Škorpion (24.10. - 21.11.) je pravi pas čuvar

Ako ste u potrazi za pametnim kućnim ljubimcem, Škorpion je savršen za vas. Idealni su psi čuvari, jer su pomalo ljubomorni te vole štiti svoje vlasnike. Nisu ljubimci za stan jer vole prostor za trčkaranje. Imaju sposobnost čitanja ljudi i često će vas namamiti da im date još jedan keksić.

Strijelac (23.11. - 21.12.) više od svega voli vožnju i prirodu

Strijelac je vrlo razigran i obožava putovanja pa je idealan za obitelji koje se puno voze automobilom. Veliki je ljubitelj prirode i ne voli male skučene prostore pa su idealni za veće dvorište i za duge šetnje. Otvoreni su i prijateljski raspoloženi prema drugim ljubimcima.

Jarci (22.12. - 20.1.) su među najodanijim ljubimcima

Jarci su pametni i poslušni kućni ljubimci, ali željni slave. Njega možete bez problema pustiti jer nikada neće pobjeći. Odani su, zaštitnički i obiteljski kućni ljubimci koji će se dobro skrbiti za vaš dom. Vole se igrati s djecom, ali postaju nervozni ako nedostaje hrane u njihovoj posudici. 

Vodenjak (21.1 - 19.2.) rado pomaže i obožava vodu

Kućni ljubimci Vodenjaci su veliki prijatelji i slažu se sa svim ostalim ljubimcima. Vrlo su nježni i vole se maziti. Obožavaju vodu i kupanje za njih nije nikakav problem. Idealan je za odlazak na more. Izvrstan je i vodič za slijepe ili terapeutski pas.

Ribe (22.1. - 20.3.) pružaju najtopliju šapu podrške

Ribe su pospani kućni ljubimci koji vole provoditi cijeli dan sa svojim vlasnikom. Ne vole kada ih se ostavlja same. Vole dočekivati svoje goste pred vratima i pružati im toplu dobrodošlicu. Ljubimac u znaku Ribe samilostan je i mudar te će na vrijeme znati pružati prijateljsku šapu kad god vam zatreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 312
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'