Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Autorica 50 nijansi sive nakon objave nove knjige: Nisam ni mogla zamisliti ovu popularnost

Autorica 50 nijansi sive nakon objave nove knjige: Nisam ni mogla zamisliti ovu popularnost

Autorica 'Pedeset nijansi sive' E. L. James rekla je da je prvotno namjeravala prodati samo 5000 primjeraka najprodavanijeg erotskog romana

VIDEO

Njezin najnoviji roman u serijalu 50 nijansi slobodniji objavljen je ovog tjedna i označava najnoviji roman u iznimno uspješnoj franšizi. Popularna trilogija prodala se diljem svijeta u 150 milijuna primjeraka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Striper: ‘Mladenka je razbila zube na mojoj lubanji’ | 10 BIZARNIH PITANJA 04:28

Roman je najnoviji u seriji Slobodniji, koji gleda priču o Christianu Grayu i Anastasiji Steele sa stajališta muškog protagonista, a obožavatelji su je 'proganjali' da napiše roman.

Gostujući na Lorraine today iz svog londonskog doma, autorica je rekla da nikada nije sanjala da će njezini romani biti toliko popularni i da je njihov uspjeh 'srušio' sva očekivanja koja je imala.

- Moja jedina ambicija za sve ovo bila je prodaja 5000 primjeraka i možda jednog dana knjige vidjeti u knjižari. Ovo je nadmašilo sva moja očekivanja. Ovo je bilo jedno prekrasno iskustvo, a sada je izašla i zadnja knjiga - rekla je autorica te nadodala kako nikad nije mislila da će njezina knjiga postati popularna. 

James kaže da je uživala 'upasti' u psihu Christiana, te da joj je pisanje romana ponudilo prijeko potreban bijeg tijekom lockdowna.

- Sretna sam jer sam uspjela napisati i prenijeti u potpunosti kompliciran lik. Pokušati uklopiti ono što misli i što govori bio je poprilično težak izazov. Ali čini mi se da mi dobro ide, barem prema reakcijama čitatelja - govori James.

Kada su je pitali za obožavatelje rekla je da su je u osnovi oni proganjali da napiše knjigu. 

24sata

- Imali smo tri knjige s njenog gledišta i samo dvije s njegova. Dakle, tijekom lockdowna sam odlučila učiniti ono što su me obožavatelji molili. Pobjegla sam u Seattle s ova dva lika - objašnjava.

Dodala je i da ju je ova priča učinila vrlo emotivnom, referirajući se na posljednje poglavlje trilogije Pedeset nijansi slobodniji.

Iako je to možda njezin posljednji roman u seriji, James ne misli da će se ikad oprostiti od likova koje je stvorila.

- Mislim da ih ostavljamo na vrlo dobrom mjestu. Sve ovo vrijeme za njih je bilo iscrpljujuće. Htjela bih ih ostaviti na miru na duže vrijeme, ali nikad ne reci nikad - nadodala je.

Priča je adaptirana u filmski serijal u kojemu glume Dakota Johnson i Jamie Dornan, a majka dvoje djece James prisjetila se trenutka na premijeri filma 2015. godine kada ju je njezin sin natjerao da kako ona kaže, 'brizne u plač'.

- Na after partyju premijere filma u Londonu, bili smo u otmjenom baru i svi su bili tamo nakon filma moj najstariji sin me zgrabio i rekao: 'Pogledaj sve te ljude, svi su ovdje zbog tebe, tako sam ponosan na tebe' - prisjetila se James, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje