Obavijesti

Lifestyle

Komentari 61

Baka Iris (81): 'Vrijeme nije na mojoj strani, ne znam zašto ne požure s vizom za Mohameda'

Baka Iris (81) očajna bez svoje ljubavi Mohameda (36): 'Ne daju mu vizu za Veliku Britaniju'

Iris Jones koja se lani udala za Egipćanina Mohameda Ahmeda Ibrihama (36), kojeg je upoznala 2019. na Facebooku, sve teže podnosi to što ne mogu biti zajedno jer mu nije odobrena viza za Veliku Britaniju

VIDEO

Ima dana kad se nekako držim, ali i onih kada stalno plačem. Odvojena sam od osobe koju volim i to je jako teško. Vrijeme nije na mojoj strani, što znaju i njegovi odvjetnici - kazala je 81-godišnja Iris Jones iz  Somerseta još jednom za britanske medije, nakon što se u studenome prošle godine u Egiptu udala za 36-godišnjeg Egipćanina Mohameda Ahmeda Ibrihama. Na ljeto 2019. godine naletjeli su jedno na drugo  u jednoj raspravi u zatvorenoj grupi na Facebooku, nakon čega je Iris u studenome otputovala u Egipat i tad su se zaljubili. 

POGLEDAJTE VIDEO: Joe i Jill Biden dijele baš lijepu ljubavnu priču

Pokretanje videa...

Joe i Jill 01:44

Iris je tada oduševila medije svojom pričom o burnoj prvoj bračnoj noći s Mohamedom, no u Veliku Britaniju se morala vratiti sama, jer on nije mogao dobiti vizu za ulazak u Veliku Britaniju. Kritičari njihove ljubavi sumnjaju da se s njom oženio samo zbog toga, pa Iris koristi svaku priliku da im odgovori. Tako je još jednom na Facebooku kritičarima odgovorila da je njihova ljubav stvarna i da su spremni pobijediti sve prepreke te da je on 'najljubazniji i najiskreniji čovjek na ovoj planeti'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U to sam se već uvjerila pije nego što sam ga upoznala i moj se sud samo višestruko potvrdio. Zato - mičite ruke s mog čovjeka - poručuje Iris, koja je za Metro izjavila kako jedva čeka da joj se suprug pridruži u njenom domu u Somersetu, jer se ona više ne može vraćati u Egipat.

Dosadašnja tri putovanja bila su za nju već dosta skupa, priznaje, pa si još jedno više ne može priuštit, a i klima u Egiptu ne odgovara najbolje njenom zdravlju - kazala je u suzama za Metro, a prenosi The Sun. 

Ona ima 60, njezin zaručnik 21 : 'On je moja srodna duša, seks s njim je nevjerojatno predivan'
Ona ima 60, njezin zaručnik 21 : 'On je moja srodna duša, seks s njim je nevjerojatno predivan'

- Nikad nisam sumnjala u njegove namjere prema meni. Vrlo sam pametna žena i na milju mogu uočiti prevaranta ili nekoga tko bi bio sa mnom samo zbog novca - odgovorila je onima koji tvrde da je Mohamed u njoj otkrio rudnik zlata i zaljubio se u njen novac, a ne  nju.

I dok je posve uvjerena u suprugovu ljubav, Iris kaže kako joj nije jasno zašto njegova odvjetnička tvrtka kasni s rješavanjem vize. Kad je zadnji puta bila kod njega, inzistirala je da požure s tim, a sada se nada da bi još nešto moglo pomoći. 

- Idem kod liječnika po potvrdu da imam toliko zdravstvenih problema da trebam supruga pored sebe u Velikoj Britaniji, u nadi da će to pomoći da vlasti malo zanemare pravila i puste ga da dođe i brine o meni - kaže Iris, koja je božićne blagdane provela sa svojom obitelji, jer suprug nije mogao biti s njom. 

Irisin sin Stephen Jones (53) već je ranije rekao za  The Sun  da je veza njegove majke s Mohamedom dovela do trzavica u obitelji te da on Mohameda nikada neće moći zvati očuhom. On je tada rekao da je njegov godinu dana  mlađi brat Darren sve primio još teže. Međutim, Iris sada tvrdi da su se dečki sad pomirili s njezinom vezom i prihvaćaju da se ona i Mohamed iskreno vole. 

Podsjetimo, par se povezao na Facebooku na ljeto 2019., pa su, nakon što je Iris u studenome otputovala u Egipat, priznali da su samo nekoliko sati nakon prvog susreta završili u krevetu. 

Zaručnik je stariji 45 godina, a ona tvrdi: Seks nam je odličan
Zaručnik je stariji 45 godina, a ona tvrdi: Seks nam je odličan

Mohamed je tada kazao da je odustao od posla kako bi joj mogao posvetiti više vremena, te da je - čim ju je ugledao - znao da je u pitanju prava ljubav.

Od povratka u Britaniju prije nekoliko tjedana, Iris željno očekuje supruga, a medijima je otkrila kako je pokrenula i prodaju bungalova u kojem živi, kako bi se, kad napokon budu zajedno, mogli preseliti u Bristol ili Birmingham

- Sve što želimo je da napokon budemo zajedno i ne znam što ću ako mu uskoro ne odobre vizu - kazala je za medije u suzama. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga