Obavijesti

Lifestyle

Komentari 97

Balone mazi kao žene, spava s njima - i plače ako mu puknu

Ovaj muškarac ne treba ženu u svojem životu - sasvim je sretan s balonima. Doživljava ih kao žene, miluje ih, spava s njima... Srce ga zaboli kad jedan pukne

VIDEO

Na ovom svijetu zbilja ima svega pa se tako u šarolikom društvu čudaka našao i Dave Collins (31), učitelj klavira iz SAD-a. Kad ne uživa u prebiranju po tipkama, uživa u balonima. Za njega su oni poput žena. Zaljubljen je u njih, miluje ih i ljubi, gura pod majicu kako bi bili "koža na kožu", nosi ih u krevet... Kaže kako ne može zaspati ako ispod pidžame nema naguran balon.

Objasnio je da je ljubav između njega i njegovih balona platonska, nema ničeg seksualnog kao što većina ljudi misli. Srce mu puca od tuge kad jedan pukne. Doživljava to, kaže, kao da mu je umro netko blizak. Pa uzima ostatak, nosi ga u dlanovima, ljubi ga i plače. Toliko suosjeća sa njihovom sudbinom da ih je odlučio spašavati. Kad ne svira na klaviru i ne "plazi" po balonima, vozi se naokolo.

Najčešća meta su mu saloni koji prodaju automobile jer su bogato ukrašeni balonima kako bi privukli kupce. Kaže kako je u početku strahovao kako će u salonima reagirati kad im objasni zašto je došao, ali uglavnom mu ih daju. On ih tada sav sretan nagura u auto i vozi kući.

Bio je zanimljiv i ekipi National Geographic Channela pa su ga snimili za svoj serijal "Taboo". Njima je, između ostalog, rekao i ovo:

- Ispod majice ga najbolje osjećate. Osjećate ga da vam je blizu, da vam je tako toplo... Do srca vam dopire ovaj prekrasan, prekrasan balon. Osjećam da i baloni imaju osjećaje. Osjetljivi su na mnoge stvari. Mrzim kada su tužni. Mrzim kad puknu. Svaki balon treba dobar dom - jedva je izgovarao dok je u isto vrijeme mazio i grlio balon. Trzao se i uzdisao. 

Inače, ovakvi slučajevi našli su se pod povećalom psihologa. Radi se o mentalnom poremećaju - parafijiji - seksualnom ponašanju koji se smatra neprirodnim. Postoji jako puno različitih slučajeva, a nije sasvim jasno što je tome uzrok.

Pogledajte u dva videa kako to izgleda kod Davea Collinsa:

Isječak iz emisije:

Kompletan prilog iz emisije Taboo:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme