Lifestyle

Komentari 60

Beba povratila po šogoričinoj Gucci majici. Šogorica tražila da joj kupe novu jer je preskupa

Beba povratila po šogoričinoj Gucci majici. Šogorica tražila da joj kupe novu jer je preskupa

Iako su joj rekli u dva navrata da drži bebu prejako, šogorica nije htjela poslušati. Nakon što je beba povratila bila je u šoku i tražila da joj roditelji plate novu

Nako što je beba povratila po šogoričinoj Gucci majici, tražila je da joj roditelji plate novu. Na Redditu je mama ispričala cijelu priču i pitala ostale je li dobro postupila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moja šogorica već neko vrijeme pokušava dobiti dijete, pa je postala jako emotivna kad je vidjela našu bebu i nije dala da je netko drugi uzme. Ali, tada sam primijetila da previše čvrsto drži našu kćer. Kad sam joj to rekla ona mi je odgovorila da to što nema dijete ne znači da ga ne zna držati - ispričala je mama i dodala kako je stalno tvrdila da je beba dobro da bi pokazala da joj nije udobno.

- I baš onda je naša kći povratila po njoj. Ovo ju je izbezumilo te je dala dijete mom mužu. Kada je vidjela svoju majicu postala je ljuta jer je to Gucci majica. Mi smo joj se ispričali i ponudili da joj možemo očistiti mrlju, ali ona je tvrdila da  vrijedi nekoliko tisuća i da joj isplatimo taj novac. Rekla sam joj da ne i da smo je dva puta upozorili da pogrešno drži bebu, ali ona je odlučila ne slušati - dodaje. 

Moj muž je rekao svojoj sestri da nije trebala nositi tako vrijednu majicu u posjet bebi ako nije bila spremna da će se uništiti, a znala je da će biti s nama cijeli dan - zaključila je. 

Korisnici Reddita su komentirali da je ona u pravu jer joj je odbila isplatiti novac, a drugi su predložili da samo opere majicu, piše The Sun.