Lifestyle

Komentari 2

Bez puno muke: Kroj traperica koji odgovara vašoj figuri tijela

Bez puno muke: Kroj traperica koji odgovara vašoj figuri tijela

Ako ste sitnije građe, izbjegavajte široke traperice. Figuri pješčanog sata najbolje pristaju traperice visokog struka. Ako ste visoki i mršavi, najbolje će vam pristajati traperice širokih nogavica

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kako slagati raznolike stylish outfite, s onime što već imate?

Svi žele izgledati što bolje u trapericama, istaknuti ono dobro i sakriti nedostatke. Kako bi izbjegli trošenje vremena na probavanje traperica, prvo saznajte kojoj figuri odgovarate. Tako ćete lakše pronaći ono što će vam najbolje pristajati.

Pješčani sat 

Naglasite svoje obline trapericama visokog struka. Svakako izbjegavajte tregere i kombinezone. Oni će sakriti struk i umjesto toga privući pažnju na bokove. Isto vrijedi i za poderane traperice jer prividno naglašavaju obline. 

Sitna građa

Sve je u tome da prigrlite svoju sitnu građu pa izbjegavajte široke traperice. Pokušajte sa onima ravnog kroja te ih kombinirajte sa tamnijim cipelama kako biste vizualno izdužili noge i izbalansirali ih sa bokovima i ramenima. Također, ne bojte se eksperimentirati s bojama.

Figura kruške

'Boyfriend' traperice će u ovom slučaju biti vaš najbolji prijatelj. Izbalansirat će omjer ramena i koljena i dobro pristajati zakrivljenim bokovima. Ako ste jedna od onih koje teže pronalaze traperice koje će dobro pokriti bokove i stražnjicu bez da ostane praznina u struku, birajte one traperice visokog struka. 

Ako ste visoki

Visina ne predstavlja problem ni za koji stil. Ako želite naglasiti obline, izbjegavajte uske traperice. Radije posegnite za onima zvonolikih nogavica.

Ako imate široka ramena i uske bokove

Ova figura funkcionira na istom principu kao figura kruške. Boyfriend traperice dati će ravnotežu figuri obrnutog trokuta. Skrivanjem bokova više će se istaknuti gornji dio tijela.

Ako ste plus-size

Za ovu građu najbolje su uske traperice visokog struka. Izbjegavajte traperice od krutog materijala jer se neće dobro pripiti uz figuru tijela. 

Ako želite istaknuti guzu

Tražite plitke modele ili barem one srednjeg struka. Visoki struk vizualno smanji stražnjicu, piše Reader's Digest. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Prvog dana ponovnog otvaranja u Kini, Hermes zaradio 19 mil kuna

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci