Obavijesti

Lifestyle

Komentari 324

Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je zavodnik...

Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je zavodnik...
1

Fizički i psihički aduti zodijaka - Blizanci su poznati po svojoj mladolikosti, Lavove se pamti po obrvama, Djevice su uspavani vulkani, Vage su šarmeri, a Ribe sanjari....

VIDEO

OVAN

Hrabri ratnik

Neodoljivi su zbog svog samouvjerenog držanja, zbog drskosti i odvažnosti da izgovore ono što misle, zbog energičnosti, strasti i hrabrosti koja ih tjera u nove pustolovine.

Drže do svog izgleda, ne dopuštaju si previše masnih naslaga oko struka, imaju izražene crte lica, odijevaju se ležerno i sportski, a kad vam prilikom upoznavanja stisnu ruku i pogledaju direktno u oči, znat ćete da preko puta vas stoji netko tko je spreman na sve. Ovan će vam život podići na noge, s njim nikad nije dosadno, uvijek je spreman na akciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najljepše na licu: izražene jagodice i prodoran pogled.  

BIK

Ljepota senzualnosti

Senzualnost im je drugo ime. Vrlo su puteni, taktilni. Pogled će vam privući njihove pune usne, koje u kombinaciji s tamnim očima i valovitom kosom raspiruju maštu. Doimaju se smireno i odmjereno, pa ćete im poželjeti prići “bliže” kako biste doznali što skrivaju iza kontroliranog držanja.

Mogu imponirati i svojim zavidnim materijalnim statusom, a ako se uz to snalaze u kuhinji, jer oni su veliki gurmani i izvrsni kuhari, dobit ćete sjajnu kombinaciju uspješne poslovne osobe, dobrog ljubavnika i nekog tko voli dom i obitelj. 

Najljepše na licu: egzotične oči i ljupki vrat.

Dreamstime

BLIZANCI

Oni ne stare

Nevjerojatna sposobnost igranja riječima, duhovitost, nemiran pogled koji luta u potrazi za nekim novim uzbuđenjem, gestikulacija kojom želi još intenzivnije dočarati ono što govori, sve je to Blizanac. Vitak, dugih udova, često lijepih i vretenastih prstiju, mladolika izgleda i u poznijim godinama, on je osoba koja ostavlja dojam gdje god da se pojavi.

Ako ne svojim vanjskim izgledom, onda bogatstvom svog duha. Mnogi će mu zamjeriti na površnosti i neozbiljnosti, no dijete u njemu o svemu želi saznati barem ponešto i nema previše koncentracije za dublja istraživanja.

Najljepše na licu: zaigrane oči i mladenačko lice. 

RAK

U naručju topline

Bljedolika put, okruglo lice i pogled pun topline, odlike su ovog ranjivog i osjetljivog znaka. Žene su kao i kod Bikova, ženstvene i zavodljive. Muškarci su nešto povučeniji i samozatajni, čime često izazivaju žensku znatiželju. Njihov stisak ruke je mekan, govore tiho i dugo, smješkajući se pritom, a sve s namjerom da ostave dobar dojam.

Osvojit će vas svojom brižnošću i toplinom, pazit će na vas, postavljat će vam pitanja, u njegovu društvu zaista ćete se osjećati posebno. A ako se prepustite Rakovu zagrljaju, pripazite da se ne utopite u dubinama potpune mekoće. Imat ćete osjećaj da ste se vratili u majčinu utrobu. 

Najljepše na licu: emotivne sanjive oči i sladak nosić.

LAV

Dijete sunca

Srčanost, radost koju širi oko sebe, duhovite upadice kojima nasmijava prisutne, otvoren pogled koji ne sumnja, sve je to njegovo veličanstvo Lav. U sebi nosi svjetlost i toplinu sunca. Nitko se bolje od njega ne snalazi u većem društvu, naime on ima urođen talent za privlačenje pažnje i ostavljanja dojma.

Obično ima gustu i raskuštranu kosu, a Lavice su poznate po dugoj i bujnoj, često i kovrčavoj kosi. Dok hoda, prsa su mu isturena, ponosan je i siguran u sebe. Veliki je šarmer, i skoro kao i Vaga zna sve tajne zavođenja. On vas uvijek drži u šaci!

Najljepše na licu: bujna kosa i definirane obrve.

Dreamstime

DJEVICA

Uvijek uglađena

Finih je manira, uredno manikiranih noktiju, ovalna lica, uvijek počešljana i uredna, da, to je Djevica! Odijeva se klasično i bez previše ukrasnih detalja. Pripadnici ovog znaka su nerijetko elokventni i uvijek pronađu prave riječi kako bi ispričali ono što žele.

Budući da je promišljena i mnogo razmišlja, od nje ćete čuti uvijek neki zanimljivi uvid, informaciju, pa i savjet. Ona voli korektne igre i neće vas nasamariti ili prevariti, osim ako to vi ne učinite njoj. Naizgled djeluje hladno, no ispod površine tinja neviđeni vulkan strasti i erotike. 

Najljepše na licu: skladne, otmjene i čiste crte lica. 

VAGA

Šarmer s pokrićem

Prepoznat ćete je po eleganciji, mirisu parfema i dotjeranosti. Slijedi modne trendove, a prilikom upoznavanja jedna od prvih stvari koju će pogledati na vama jest obuća.

Veliki je zaljubljenik u ljepotu, sklad, ravnotežu i zodijački čuvar pravde i pravednosti. Krasi je porculanski ten, žene i nešto istaknutiji bokovi. Osvojit će vas njezin predivan osmijeh, šarm i ljubaznost. Zavodljiva je, društvena, ne može i ne zna biti sama i uvijek je okružena ljudima. U njezinu društvu osjećat ćete se ugodno, posebno, jer ona zna kako to postići.  

Najljepše na licu: simetrično privlačno lice i izražena brada. 

ŠKORPION

Karizmatik bez premca

Prvo što će vam upasti u oči jest njegov iskričav pogled. Imat ćete dojam da njime prodire u vas i vidi sve ono što želite sakriti. Tamnoput je, tamnije kose i snažne građe. Izniman je zbog svoje karizme, strastvene i intenzivne naravi i jakog libida. Što su okolnosti teže, to je on hrabriji i uporniji.

Svidite li mu se, osvojit će vas dvosmislenim upadicama i provokacijama. Često ima i neobičan smisao za humor. Zna biti i vrlo misteriozan i samozatajan. Kao da u sebi krije nešto duboko i mračno, a silno neodoljivo, a čega niti sam nije svjestan.

Najljepše na licu: duboke prodorne oči i usne. 

STRIJELAC

Iskren do bola

Proporcionalne crte lica, atletska građa, otvoren pogled i sjajne oči koje pozivaju na ostvarenje kontakta karakteristike su ovog najvećeg avanturista Zodijaka. Velik je zaljubljenik u život, istraživanje, pomicanje granica i sve će učiniti samo da se ne dosađuje.

Aktivan je, sport je nerijetko sastavni dio života, kao i putovanja. Puno ulaže u obrazovanje, njegov život je prepun zanimljivih iskustava, a razgovor s njim ne samo da može biti uzbudljiv, već i poučan. I na kraju odlike kojima se najviše ponosi su iskrenost i istinoljubivost. 

Najljepše na licu: prekrasan i iskren osmijeh. 

JARAC

Osoba od povjerenja

Zbog koščate, nerijetko i mršave građe i izražajnog lica iznimno je fotogeničan. Odaje ga aura melankolije i distanciranosti. Nije mu lako pristupiti, hladnokrvan je i ima autoritativno držanje, i pomno skriva velikodušno i meko srce. Dok vas promatra ozbiljnim pogledom, teško je dokučiti što pritom ima na umu.

Ne pokazuje osjećaje. Ozbiljan je, tradicionalnog svjetonazora, pomalo tvrdoglav i težak, no kad vas zavoli, vjeran je i odan. Odgovorno pristupa životu, kao i onima do kojih mu je stalo. Osoba je od povjerenja, što obeća, to će i ispuniti. 

Najljepše na licu: izražene kosti lica i stoički pogled. 

Dreamstime

VODENJAK

Nepopravljivi idealist

Da je drukčiji od drugih, shvatit ćete već nakon pet minuta provedenih u njegovoj blizini. Ima neku osobitu energiju kojom se širi u prostor i dotiče tuđe umove i srca. Tamna kosa, tamne oči, lagano spušteni kapci te simpatičan osmijeh, odlike su njegove vanjštine.

Poznat je po svojoj originalnosti, idealizmu, kreativnosti, po potrebi da u svemu što čini i radi pronađe neki smisao, drukčije ne ide. Iznimno je odan kao prijatelj, voli društvo, ali i samoću. Ima osobit stil odijevanja, uvijek se tu nađe neki ekscentričan detalj koji će vam privući pažnju.

Najljepše na licu: izražena srcolika vilica. 

RIBE

U svijetu mašte

Krupne i vlažne oči, sanjivi, melankolični pogled, pomalo odsutnog duha, zadubljena u vlastite misli, to je Riba. Dok hoda, često se doima kao da pritom ne dotiče tlo, već lebde. Nježna je, uviđavna, brižna, uvijek spremna pomoći, no i ne otvoriti se prema neznancima. 

Draže joj je živjeti u svom svijetu mašte i ideala u kojem se osjeća sigurno i zaštićeno. Privlače je umjetnički tipovi ljudi, intelektualci s kojima može ući u duge razgovore o smislu života i postojanja. Voli ples, fotografiju, glazbu, često je i sama umjetnički nadarena. 

Najljepše na licu: vodenkaste oči i prekrasna kosa. 

Faktori izgleda znaka 

  • 1. Iako Mjesec predstavlja lice, čitav lik ipak je predstavljen Suncem, i to najčešće Sunčevim znakom.
  • 2. Bitan je i znak u kojem se nalazi vladar Ascendenta.
  • 3. Ascendent.
  • 4. Mjesec opisuje lice, ali prije svega onaj dio koji odražava emocije, stoga je često pokazatelj stupnja ljepote osobe koja se izražava manje kroz potpuno pravilne crte lica a više kroz ono čime čovjek zrači.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 324
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru