Obavijesti

Lifestyle

Komentari 146

Bik je pouzdan i odan prijatelj, dok je Vaga prava brbljavica

Bik je pouzdan i odan prijatelj, dok je Vaga  prava brbljavica
1

Djevica će rado priskočiti u pomoć prijatelju, ali rijetko će kad sama tražiti uslugu, Škorpion pomno bira prave prijatelje dok Blizance ne zanimaju dosadni ljudi

VIDEO

Ovan svoje prijatelje nosi u srcu

Ovan je vjeran prijatelj. Iako nije sa svim svojima prijateljima u kontaktu, par puta godišnje uvijek će ih nazvati ili kontaktirati putem društvenih mreža. Njegova zauzetost najčešći je krivac tome i on jednostavno ne stiže sve zbog prekrcanog rasporeda. No s njim nikad neće biti dosadno, a svoje zapostavljene prijatelje uvijek će znati razveseliti.  

Bik je stabilan i pouzdan prijatelj

Bik će svo svoje slobodno vrijeme posvetiti prijateljima. Voli pomagati svima, pogotovo ako su u nevolji. No često misli da su prijateljstva jednostavna i da ne treba ulagati u njih pa često ostane razočaran. Njegova najjača točka je stabilnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blizance ne zanimaju dosadni ljudi

Blizanci su predivni prijatelji. Oko njih uvijek je puno ljudi, s kojima vole tulumariti, putovati i smijati se. Oni će donijeti radost svakoj osobi s kojom će se družiti i pokušat će oraspoložiti i razveseliti svakoga. No oni žele samo takve prijatelje oko sebe. Dosadni i nervozni ljudi koji uvijek kvare zabavu ih ne zanimaju.

Rak ne želi bilo kakvog prijatelja

Rak je odličan i vjeran prijatelj koji nije sklon ideji da svoje prijatelje dijeli s drugima. On želi znati da vam je najbolji prijatelj, a ne samo prijatelj. Rak svoje tajne čuva za sebe i rijetko kad ih dijeli s prijateljima. Da bi doprli do njega potrebno je uložiti puno truda, no on će uvijek rado slušati tuđe probleme i dati savjet.

Lav je jedan od najboljih prijatelja

Lav je zabavan i uvijek raspoložen prijatelj. Voli druženja i okupljanja s prijateljima među kojima je on uvijek glavni zabavljač. Uz bliske prijatelje bit će u svemu jer smatra da su oni najvrjednije što ima. Lav će uvijek rado brbljati i tračati sa svojim prijateljima, no kad se njegovi prijatelji nađu u nevolji uvijek će rado pomoći.

Djevica je prva kad treba pomoći

Djevica uvijek izražava svoje osjećaje drugima, ali je tu i za druge. Svakome će pomoći i uvijek će biti tu za druge, no ona će rijetko kada tražiti pomoć od svojih prijatelja. Istina je ono što najviše cijeni i nikada neće dopustiti da joj prijatelji lažu. Takvih se brzo riješi.

Vaga prijateljstva doživljava vrlo emotivno

Vaga će se u svom životu okružiti s puno prijatelja te uživati u njihovom društvu. Većina prijateljstva uvijek je intenzivna za nju te puna emocija. Rado se veže za svakog prijatelja, rado pomaže i daje dobre savjete. No Vaga se treba čuvati odavanja tajni zbog čega najčešće ostaje bez njih. 

Škorpion pomno bira prijatelje

Ovaj znak teško pronalazi prave prijatelje te uvijek pomno odabire ljude s kojima će dijeliti tajne. Svoja prijateljstva gradi na povjerenju i časti. Škorpion će se svakom prijateljstvu u potpunosti posvetiti, puno će vremena provoditi s prijateljima i nikada ih neće zanemariti ili zaboraviti.

Strijelac voli dijeliti savjete

Strijelac je zabavan i odan prijatelj. Cijenit će svakog prijatelja i pokušati ga oraspoložiti u svakoj situaciji.  Svojim savjetima pomoći će svakome, ali će zauzvrat očekivati da se i njega sluša kad ima probleme. Strijelac je jako optimističan znak i nikada neće htjeti pesimiste za svoje prijatelje.

Za Jaraca je prijateljstvo sveto

Ovaj znak je odan i vjeran prijatelj. Za njega je prijateljstvo sveto i uvijek će pomagati svojim prijateljima iako to oni nisu ni tražili. Više voli davati nego primati i nikada od svojih prijatelja neće tražiti pomoć. Uvijek je korektan i pravedan što njegovi prijatelji jako cijene.

Vodenjak često idealizira svoje prijatelje

Vodenjak često idealizira svoje prijatelje i ne uviđa njihove mane, zbog čega se nerijetko i razočara. Većinom ih on zove i poziva van jer je obično on centar društva. Vodenjaci su jako dobri prijatelji koji će rado pomoći svakome. Samo - trebali bi pripaziti koga imaju za prijatelja.

Ribe brinu o svojim prijateljima

Ribe jako cijene prijateljstvo i vjerni su prijatelji. Jako se brinu za svoje prijatelje i prvenstveno žele da se osjećaju sigurno i cijenjeno u njihovoj blizini. Dobro slušaju i rado će se pozabaviti s problemima svojih prijatelja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru