Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Bila je ovisna o injekcijama za povećanje guze: 'Liječnici su rekli da bih mogla umrijeti'

Bila je ovisna o injekcijama za povećanje guze: 'Liječnici su rekli da bih mogla umrijeti'

Nekima su ubrizgavali ulje za kuhanje, drugima brtvilo za gume ili čak silikon koji možete kupiti u lokalnoj trgovini alatom. Do problema zapravo dolazi za pet do deset godina, kaže dr. Mendieta

VIDEO

Za nju njezina stražnjica nije nikad dovoljno velika, čak ni nakon 54 injekcije. No ozbiljna upozorenja liječnika da bi je to moglo ubiti, vratila su je u realnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

Karmello je godinama bila nezadovoljna svojim izgledom. Gledala je sve te žena raskošnih oblina na društvenim mrežama i poželjela izgledati kao one. Kad je čula za injekcije kojima se neka tekućina ubrizgava u tkivo, u njima je vidjela nadu. Priznaje kako je s vremenom postala ovisna o tim injekcijama.

Ova djevojka je svoju priču ispričala u TLC-ovoj emisiji 'My Strange Addiction' (moja čudna ovisnost). 

Prije injekcija nosila je veličinu 4, a nakon njih - desetku. To bi bilo otprilike kao da je prije nosila S, a potom L.

- Sretnija sam jer nikad u životu nisam imala lijepu, prćastu i čvrstu stražnjicu. Dobivam više pažnje nego prije i to definitivno jača moje samopouzdanje - rekla je u emisiji i priznala kako si nije mogla priuštiti skupe troškove estetske kirurgije pa je krenula posezati za injekcijama sa crnog tržišta.

Ta punila za stražnjicu su sumnjive kvalitete, a sumnjive su i osobe koje ih ubrizgavaju drugima.

- Ne znam ništa o toj ženi koja mi daje te injekcije. U zadnje tri godine ubrizgala sam u stražnjicu skoro dvije litre te tekućine - nastavila je svoju ispovijest na TLC-u i priznala kako nije skroz zadovoljna.

- Kad bih dobila još 36 injekcija, tek tad bi moja stražnjica bila veličine koju želim, barem mislim tako - pojasnila je.

Želite obliju, prpošnu guzu? Ova vježba je fantastična baš za to
Želite obliju, prpošnu guzu? Ova vježba je fantastična baš za to

Injekcije za povećavanje stražnjice sa crnog tržišta mogu uzrokovati stvaranje krvnih ugrušaka, dovesti do moždanog udara, amputacije udova pa čak i smrti. Šest smrtnih slučajeva povezano je upravo s njima.

- Liječnik mi je rekao da doslovce dajem svoj život u ruke nekome tko nema licencu za to što radi, nije educiran i mogao bi mi ubrizgati tko zna što u tijelo. Rekao je: 'Nužno je da odmah prekinete s tim tretmanima. Potrebna je samo jedna loša injekcija da vas ubije' - kazala ova djevojka.

Bila je na rengenskom snimanju stražnjice, a snimke su pokazale neke abnormalnosti u tkivu. To ju je jako zabrinulo.

- Mislim da se neću vratiti na injekcije. Nadam se da ću jednog dana naučiti voljeti svoje tijelo i voljeti sebe malo više nego što se volim sada - rekla je.

Karmello je od snimanja emisije prevladala svoju ovisnost i odlazi na redovite liječničke preglede, prenosi The Sun.

'Nekima su ubrizgavali ulje za kuhanje, drugima brtvilo za gume ili čak silikon'

- Nikad ne znate što vam se ubrizgava ako odlazite nelicenciranom liječniku - kaže dr. Constantino Mendieta, estetski kirurg iz Miamija poznat kao Dr Butt zbog svoje stručnosti u poboljšanju izgleda stražnjica.

Koji je vaš oblik guze? Izaberite pravu vježbu za savršen izgled
Koji je vaš oblik guze? Izaberite pravu vježbu za savršen izgled

- Nekim ljudima su ubrizgavali ulje za kuhanje, drugima brtvilo za gume ili čak silikon koji možete kupiti u lokalnoj trgovini alatom. Do problema zapravo dolazi za pet do deset godina kad proizvod počne izazivati reakcije, kad ga vaše tijelo počne izbacivati. Dolazi do infekcije, tvrdoće tkiva, boli i unakaženosti stražnjice  - pojasnio je.

- Ponekad je potpuno izrezivanje tih područja jedini način da se sve to ispravi, ali iza toga ostaju ožiljci i rupe nalik krateru - dodao je i napomenuo da mu žene dolaze krajnje očajne i mole za pomoć kad više ne mogu podnijeti strašne bolove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku