Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

Biste li prijateljicama poslali svoju golišavu fotku? Ove cure šalju, evo zašto

Biste li prijateljicama slali gole fotke? Ove cure šalju, evo zašto

U vrijeme lock downa, mnogim ženama nedostaje izostanak partnera i šanse za seksualne odnose, pa to 'popravljaju' slanjem svojih golišavih fotki prijateljima - da bi nahranile samopouzdanje

VIDEO

Početkom travnja bila  sam u karanteni s majkom u Las Vegasu nekoliko tjedana. Život kakav sam poznavala odjednom je nestao. I bila sam napaljena. Čeznula sam za tim da se osjećam seksi, ali nisam imala partnera, niti šanse za to da mi se dogodi seks. Kad mi je prijateljica poslala njezinu sliku u toplesu u krevetu, nešto je u meni zaiskrilo. Oduševljena prilikom da izrazim svoju seksualnost, gola sam kleknula na krevet okrenuta prema ogledalima ormara, s kukovima koji su na lijevo i rukom koja strateški pokriva moju vaginu. Osvjetljenje je bilo romantično, osjećala sam se zaista lijepo i poslala sam prijateljici tu fotku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice poludjele za pornićima

Pokretanje videa...

00:17

- Koja dobra poza! Imaš sjajne grudi - odgovorila je. I sad se pitam zašto ranije nisam razmjenjivala aktove sa ženama u koje imam povjerenja, uz njihov pristanak, umjesto da ih šaljem muškarcima, koji ih mogu iskoristiti i kao oružje protiv mene? - piše Jillian Anthony za Men's Health.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čak i prije COVIDA-19, mnogi od nas bili su usamljeni. Tako je studija koju je 2018. godine provela istraživačica Leticia Cignina na 20.000 odraslih pokazala da se  gotovo polovica Amerikanaca osjeća donekle ili uvijek pomalo usamljeno. Anketa istraživačke tvrtke Benenson Strategy Group krajem ožujka otkrila je pak da 55 posto Amerikanaca osjeća da je njihovo mentalno zdravlje tijekom pandemije korona virusa ugroženo.

Dijelom i zbog toga što mjera socijalne distance isključuju mnoge oblike upoznavanja i druženja s ljudima, pa se osjećamo izolirano i pod stresom više nego ikada. 

Finalistica u slovenskom talent showu otkrila: 'Da, slala sam svoje golišave fotografije...'
Finalistica u slovenskom talent showu otkrila: 'Da, slala sam svoje golišave fotografije...'

Slanje naših seksi fotografija može biti siguran i zdrav način da proživimo svoju senzualnost i brzo podignemo samopouzdanje u ovoj situaciji, piše autorica. Žene koje nastoje uživati u svojoj seksualnosti su ispunjene, pa se ne treba ustezati. 

Gigi Engle, seksualni terapeut i autor knjige 'All the Fucking Mistakes' kaže: 'Toliko je poruka koje bacaju sramotu na žensko tijelo.  Ako šaljete gole fotografije, kurva ste; pa čak i ako na fotografijama niste posve goli, kurva ste'. 

Kristina Mandarina promijenila izgled i objavila golišave fotke
Kristina Mandarina promijenila izgled i objavila golišave fotke

Ukazuje na neke poznate afere, uključujući i 'Celebgate' iz 2014.  godine, kad su na mreži procurile golišave fotografije više od stotinu poznatih osoba (što je bilo veliko kršenje njihove privatnosti) i na ostavku bivše kongresnice Katie Hill, nakon što je njen bivši suprug distribuirao njene gole fotografije. Stigma vezana uz golišave fotografije još uvijek može uništiti ženin život u jednom trenu, kaže on. 

- Sve djevojke trebalo bi poticati da šalju svoje aktove jedne drugima i tako slave svoju ljepotu. Tako bismo svijet općenito učinili više feminističkim - dodaje. 

Karen D'Ambrosi, prijateljica s kojom je Jillian prvi put razmijenila golišave fotografije kaže da osjeća prazninu zato što tijekom pandemije nije imala fizički kontakt ni s kim izvan svoje obitelji, pa joj je platonsko slanje fotografija puno značilo.

- Mislim da ima nešto simpatično u tome kad pomislite da smo svi zatvoreni u svojim sobama, a u jednoj od njih moja prijateljica se namješta da bi se fotografirala posebno za mene - kaže. 

'Procurile' su fotke razuzdanih partyja s jahte multimilijunaša: Golišave cure i alkohol u bazenu
'Procurile' su fotke razuzdanih partyja s jahte multimilijunaša: Golišave cure i alkohol u bazenu

Njena bivša suradnica, Maddy M., kaže da je i ona prijateljicama slala aktove kako bi lakše prebrodila razdoblje lock downa i nove praznine u svom životu. Kad se pridružila roditeljima u karanteni, izgubivši posao i život na koji je navikla, njezin je um odmah postao gladan, objašnjava. Okrenula se lijepim fotografijama svog tijela i slala ih prijateljima, kao dio  brige o sebi.

- Nikad se nisam osjećala više seksualnim bićem nego za vrijeme COVIDA-19. Slanje mojih golišavih fotografija bilo mi je važnije nego osobama kojima sam ih slala. Jednostavno, ugodno je izdvojiti vrijeme da biste predahnuli i pobrinuli se za sebe. Zbog toga se osjećam puno bolje u vrijeme ove ružne stvarnosti - kaže ona. 

Rizici povezani sa slanjem aktova (uključujući gubitak posla, maltretiranje ili izrugivanje) i dalje su glavni razlozi zbog kojih to neke žene neće učiniti, niti otvoriti poruke takvog sadržaja. No, neke žene pokušavaju se boriti protiv seksizma i vratiti svome tijelu moć.

Nedavno je kontroverzna influencerica Caroline Calloway na Twitteru objavila vlastitu golu fotografiju; umjetnica Katy Pryer to je vidjela, nacrtala njen akt i objavila ga na svom Instagramu crtanih aktova. Ona i inače po narudžbi ljudi crta njihove gole aktove prema fotografijama, pretvarajući ih u umjetnička djela. 

Sa 14 je snimala golišave scene, a kontroverzna 'Plava laguna' i danas joj je najuspješniji film
Sa 14 je snimala golišave scene, a kontroverzna 'Plava laguna' i danas joj je najuspješniji film

- Pažljiv pogled na moje tijelo i dijelove koje bi vidio samo ljubavnik pomogao mi je da se ponovno zaljubim u svoje tijelo - kaže ona. Dodaje kako slobodna razmjena takvih fotografije ne bi trebala biti rezervirana samo za ljude u vezi.

- Vaš odnos s prijateljem možda je postojaniji nego onaj s partnerom. Postoji neka vrsta intimnosti i bliskosti koja nema nikakve veze sa seksom - pojašnjava. 

Onog dana kad sam se odlučila za takvu fotografiju, žudjela sam za intimnošću. Željela sam se osjećati bolje u vezi sa svojim tijelom, jer sam u ovom stresnom razdoblju dobila nekoliko kilograma. Zato sam odlučila eksperimentirati: naslonila sam telefon na rub police i postavila samookidač na 10 sekundi. Napravila sam niz fotografija kako ležim na kauču s jednom nogom prebačenom preko druge, pa još jedan niz s rukama na podu i izvijenim leđima, te guzom u zraku, uz gladni pogled u kameru.

Vruća tajna lijepe Ive: Snimila je u mladosti golišave fotke...
Vruća tajna lijepe Ive: Snimila je u mladosti golišave fotke...

Moja najbolja imovina bila je izložena, pokazujući mi da je moje tijelo još uvijek lijepo i poželjno - piše Jillian Anthony. Kaže kako se zabrinula zbog toga što su neke fotke bile previše slikovite, pa ih je malo odrezala i fotošopirala  i nakon potvrde pristanka prijatelja poslala na adrese troje njih. 

net.hr

- Njihovi pozitivni odgovori preplavili su moje osjećaje. 'Djevojko, izgledaš nevjerojatno, tvoje grudi su ti doista glavni adut', pisalo je u jednoj poruci. 'Savršeno si lijepa i seks', stajalo je u drugoj, dok je treći prijatelj odgovorio: 'Šališ se sa mnom? Ovo je živa vatra'. Njihove poletne, entuzijastične povratne poruke razlog su zbog kojega bih to učinila ponovo i spremna sam biti sigurno utočište za seksi fotke mojih prijatelja - kaže.

Zbog menopauze dala otkaz i počela prodavati golišave fotke
Zbog menopauze dala otkaz i počela prodavati golišave fotke

Na slici oko koje je najviše brinula leži  na podu, izvijenih leđa, tako da su joj grudi i stomak podignuti u zrak, a pubične dlačice malo proviruju.

- Tijelo mi izgleda čvrsto i mišićavo, a Karenin odgovor u kojem kaže: 'Ova je moj favorit' izmamio mi je osmijeh na lice. Spremila sam fotku, kako bih je mogla povremeno pogledati - dodaje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara