Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Bivši se može vratiti kući nakon sedam brzih koraka

Bivši se može vratiti kući nakon sedam brzih koraka
4

Razgovarajte o tome kako ste nesretni i što je pošlo po zlu. Budite zreli, smireni i pažljivo ga slušajte. Da biste uspjeli, morate se potruditi

VIDEO

Prije svega razmislite što je pošlo po zlu te kako možete riješiti problem. Primjerice, ako ste se posvađali, naučite se bolje nositi s ljutnjom. Ako ste ga prevarili ili on vas, razmislite zašto i možete li oprostiti jedno drugome. Pregovarate li s bivšim ili ste mu dali vremena da razmisli, ostavite ga na miru. Nemojte ga uhoditi, stalno zvati niti slati SMS-ove. Pokažite mu da ga ne trebate nego želite natrag. Navaljivanjem ga možete samo još više udaljiti.
Ponovni susret može biti emocionalan, stoga se dobro pripremite. Izaberite mjesto gdje možete razgovarati, kafić ili restoran, kako se ne biste zanijeli emocionalno ili fizički. Seks je velika potencijalna opasnost pa su javna mjesta najbolji izbor za prvi susret.
 
DA SAMO ZNAŠ ŠTO PROPUŠTAŠ... 
Nemojte obući duboko izrezan top i najkraću minicu. Odjenite majicu koju je volio i traperice u kojima ste mu bili neodoljivi. Kako biste imali više samopouzdanja, odjenite seksi rublje. Pokažite mu što propušta i odmah ćete se osjećati bolje.

NI POD KOJU CIJENU NE PRAVITE GA LJUBOMORNIM
Iako vam se možda čini kao dobra ideja, nemojte ga praviti ljubomornim. Vjerojatno će vam reći da ima novu djevojku, što će stvoriti dodatne probleme. Ne ponašajte se kao da ste ga preboljeli ako niste.
 
ŽELITE LI DA VEZA USPIJE, POTRUDITE SE
Ne ignorirajte problem. Razgovarajte o tome kako ste nesretni i što je pošlo po zlu. Budite zreli, smireni i pažljivo ga slušajte. Da bi veza bila uspješna, oboje se morate potruditi. Ako ste prevarili jedno drugo, objasnite ili poslušajte zašto.

PRIZNAJTE MU SVOJE POGREŠKE
Ako vam kaže da nikad ne slušate, ispričajte mu se. Poricanje će ga uvjeriti da se nećete promijeniti, čak i ako to želite. Priznajte i prihvatite svoje pogreške jer nitko nije savršen.

OSTAVITE LOŠA ISKUSTVA IZA SEBE
Razgovarajte o prošlosti zadnji put, a onda krenite dalje. Kažite što imate reći i zatim sve zaboravite. Spominjanje loših iskustava samo će još više naštetiti vezi.

PUSTITE GA DA SAM ODLUČI
Nemojte pokušavati utjecati na njegovu odluku. Pustite ga da sam odluči.

AKO RAZGOVOR NE VODI NIGDJE, KRENITE DALJE
Ako razgovor ne vodi nigdje, odustanite i prebolite ga. Ne trebate ga ma koliko god vam se to sad možda činilo. Naći ćete boljeg od njega. I obrišite njegov broj da mu slučajno ne biste pijani slali SMS-ove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku