Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Bizarni tretmani: Zvijezde rabe bikovo sjeme i pivske kupke

Bizarni tretmani: Zvijezde rabe bikovo sjeme i pivske kupke
4

Demi Moore voli terapije pomlađivanja s pijavicama, Gwyneth Paltrow tretman vrućim čašama, a Victoria Beckham ptičji izmet u prahu koji regenerira kožu

VIDEO

Victoria Beckham nikako se ne bi odrekla tretmana ptičjim izmetom “gejša” jer joj nakon njega koža izgleda mlađe, a enzimi i guanin iz izmeta daju joj i biserni sjaj. Izmet je, naravno, steriliziran i u prahu. 

No Madonna i Eva Longoria na lice više vole stavljati masku s placentom, koja je bogata vitaminima, mineralima i proteinima koji obnavljaju kožu. A želite li učiniti nešto za kosu, tu je maska od bikova sjemena. Maska je bez mirisa, bogata proteinima, a nanosi se na netom opranu mokru kosu, umasira te ostavi da djeluje pola sata. 

Kosa je nakon tretmana meka i bujna. Želite li spojiti bizarno i uzbudljivo, isprobajte izraelsku masažu zmijama. Poslije ove jezive, no dubinske masaže neotrovnim zmijama klijenti se osjećaju opušteno, a i cirkulacija im je bolja. Niste li ludi za bizarnim tretmanima poput zvijezda, isprobajte češke kupke od piva. Dok se opuštate u pivu, mineralnoj vodi, hmelju i kvascu, oslobađaju se toksini iz tijela, opuštaju mišići, a i dobro djeluju na kožu i kosu.

U Hrvatskoj radoznali i oni dubljeg džepa mogu isprobati tretmane pomlađivanja zlatom, dragim i poludragim kamenjem ili se tijekom zime nagraditi tartufoterapijom ili tek zadovoljiti masažom čokoladom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izgleda dobro zbog pijavica

Kako bi izgledala mlađe i bila zdravija, Demi Moore okrenula se pijavicama, no ne bilo kakvim nego medicinskim. Uz pomoć malih “krvopija” provodi detoksikaciju krvi. Tretman počinje depilacijom cijelog tijela, kupkom u terpentinu, a zatim pijavice odrade svoje.

Uživajte dok vam ribice prave piling stopala

Brojni saloni u svijetu nude riblju pedikuru - posebne ribice hrane se mrtvim stanicama te tako prave piling stopala, uklanjaju zadebljanu kožu. U Hvatskoj ribe Garra rufa koriste se u liječenju psorijaze.

Uz vruće čaše do lijepe kože

Gwyneth Paltrow voli uživati u drevnoj kineskoj terapiji vrućim čašama. Čaše posebnog oblika se zagrijavaju i stavljaju na leđa uzduž kralježnice djelujući kao vakuum, a potiču cirkulaciju krvi, oslobađanje toksina iz tijela, čiste kožu, pa čak i izglađuju ožiljke i strije. Iako izgleda bolno, terapija ne boli, samo vam kratko ostanu crveni krugovi na koži.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara