Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
59 komentara

Britanka je potrošila 250.000 kuna da bi izgledala kao Barbie

Tijekom godina sam potrošila tisuće funti da bi od muškobanjaste žene postala Barbie i ne planiram se zaustaviti. Uvijek može bolje i neću stati dok nisam savršena Barbie, rekla je

59 komentara

Rachel Evans (48), majka jednog djeteta iz južnog Londona, kaže da njezina mantra glasi: 'Life in plastic is fantastic' (život u plastici je fantastičan).

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona na sve načine pokušava što više nalikovati na Barbie, a do sada je na to potrošila otprilike 28.000 funti (oko 250.000 kuna), na razne kozmetičke intervencije, između ostalog na botox, punila za lice i usne, uklanjanje vrećica ispod očiju... Njezina transformacija u mega popularnu lutku traje već 16 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) on

Zadnji put se 'počastila' početkom mjeseca za 60. rođendan Barbie lutke kada je dala 500 funti (oko 4400 kuna) za korekciju nosa, koji joj je esterski kirurg napunio filerima kako bi korigirao oblik i 'ispeglao' nesavršenosti. Napravila je to, kaže, u počast Barbie. A nos joj se nije sviđao još od tinejdžerskih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) on

- Odlučila sam izravnati nos ne-kirurškom rinoplastikom kako bi savršeno izgledala poput Barbie, moram izgledati fantastično. Oduvijek sam željela to ispraviti još od mojih tinejdžerskih godina kada je bio slomljen, a rođendan Barbie je izgledao kao pravo vrijeme za to - rekla je Rachel, inače zaposlenica u jednoj trgovini koja u slobodno vrijeme radi i kao profesionalna 'Living Fashion Doll' (živa modna lutka).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) on

Na primjer, pozirala je kao Barbie u kutiji u poznatoj londonskoj trgovini igračkama Hamleys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) on

- Tijekom godina sam potrošila tisuće funti da bi od muškobanjaste žene postala Barbie i ne planiram se zaustaviti u skorije vrijeme. Uvijek može bolje i neću stati dok nisam savršena Barbie. Kozmetički zahvati na licu su na prvom mjestu u mojem životu, sve ostalo može čekati - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) on

Osim na kozmetičke zahvate, Rachel puno novca troši i na opremu koja upotpunjuje Barbie izgled, poput odjeće, nakita, cipela... Naglasila je kako ne pije alkohol jer želi biti primjer mladima, prenosi Daily Mail.

Ovako je nekada izgledala:

Objavljuje Rachel Evans BarbiePetak, 8. ožujka 2019.

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message