Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Brokula s kvinojom je obrok koji pruža obilje aminokiselina

Brokula s kvinojom je obrok koji pruža obilje aminokiselina

Kvinoju nazivaju majkom svih žitarica jer je puna bjelančevina i veliki izvor esencijalnih aminokiselina. S dodatkom brokule, maslinovog ulja i baby špinatom postaje nezaobilazan obrok

VIDEO

Sastojci:

  • šalica (2 dl) kvinoje
  • 2 šalice vode
  • 300 g brokule
  • kg baby špinata
  • mladi luk
  • limunov sok
  • 2 žlice maslinova ulja
  • pileći file
  • sol, papar
  • avokado

Priprema:

  • U vodi kuhajte kvinoju pa, kad zavrije, poklopite lonac, smanjite vatru i kuhajte još 15 minuta.
  • Maknite s vatre i promiješajte vilicom.
  • Na maslinovu ulju pirjajte brokulu nekoliko minuta pa maknite s vatre.
  • Dodajte još maslinova ulja pa prepecite pileći file koji ste narezali na trake.
  • Pomiješajte s kvinojom, dodajte narezani baby špinat, brokulu, narezani mladi luk i avokado.
  • Posolite i popaprite po želji.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam