Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Brončani ten i to bez UV zraka, ali uz pravu upotrebu sprejeva

Brončani ten i to bez UV zraka, ali uz pravu upotrebu sprejeva
1

Suha koža upit će više sastojaka za umjetno sunčanje i lakše potamnjeti od ostatka tijela pa je važno najprije odstraniti mrtve stanice rabeći fine soli za piling

VIDEO

U laganoj i lepršavoj odjeći svatko izgleda bolje uz preplanuli ten. Prije nego što odete na zasluženo ljetovanje, i bez solarija možete izgledati kao da ste tek stigli s plaže. Pravilnom uporabom sprejeva za preplanulost možete postići sjajnu brončanu put, no kako bi koža izgledala savršeno osunčana, važni su detalji. Suha koža upit će više sastojaka za umjetno sunčanje i lakše potamnjeti od ostatka tijela pa je važno najprije odstraniti mrtve stanice rabeći fine soli za piling. Kad sve dobro isperete, vrijeme je za najvažniji korak. 

Losion za tijelo bit će vaš najbolji prijatelj. Upit će se u suha mjesta i stvoriti podlogu na površini za nanošenje spreja te će koža izgledati prekrasno. Nanesite ga na stopala, gležnjeve, ruke, laktove i koljena. No prije spreja obvezno stavite gumene rukavice. Dobro je da su vam pri ruci i vlažni ručnik, vlažne maramice za skidanje šminke, štapići za uši te hidratantni losion bez alkohola kako biste lako uklonili višak spreja ako vam slučajno pobjegne. Pripremite i široku tamnu odjeću koju ćete obući nakon tretmana.

Koju god vrstu preparata rabite, uvijek ga nanosite od nogu prema gore. Želite li upotrijebiti preparat s posebnom formulom za lice, trebali biste ga nanijeti prije preparata za tijelo kako vam ne bi ostavio tragove na rukama.

Bez znoja do lijepa tena

Dok nanosite sprej, koža ne smije biti vlažna, a temperatura prostorije mora biti ugodna kako se ne biste znojili. Ako nemate iskustva sa sprejem za samotamnjenje, možete odabrati varijantu koja se lakše nanosi - kremu, losion, pjenu ili gel.

Potamnite se bez žurbe

Za nanošenje spreja za samotamnjenje odvojite dovoljno vremena. Nanosite li ga u žurbi, teško ćete postići željeni ten. Iako na većini sredstava piše kako je dovoljno 15 minuta da se boja upije, za svaki slučaj udvostručite navedeno vrijeme.

Zglobovi su važni 

Može se činiti kako ćete na rukama teško dobiti pravu nijansu, ali zapravo je jednostavno. Ne zaboravite prvo nanijeti losion na zglobove prstiju.

Provjerite nijansu 

Sredstvo prvo isprobajte na manje vidljivu dijelu tijela. Pričekajte nekoliko sati da se razvije boja kako biste bili sigurni da će vam odgovarati.

Bez umjetna izgleda 

Lice i vrat trebali bi biti nijansu svjetliji od ostatka tijela jer će vas pretaman ten postarati te ćete izgledati umjetno, pa sredstvo za samotamnjenje tijela možete razrijediti hidratantnom kremom. Područje oko očiju i kapke preskočite.

1. Sprej za samotamnjenje počnite nanositi od nogu

Ako upotrebljavate sprej airbrush, držite ga najmanje 30 cm od tijela kako biste izbjegli tigraste pruge na koži. Lezite na ručnik i ravnomjernim potezima gore-dolje nanesite sprej na noge. Da biste postigli isti rezultat sa stražnje strane, lezite na bok, blago savijte noge i namjestite se pred zrcalom. 

2. Praksom ćete usavršiti tehniku bojenja leđa

Koristeći se objema rukama, sprej nanesite na donji dio leđa tako da rukom obujmite struk. Zatim preko svakog ramena pažljivo posprejajte gornji dio leđa.
Ovo je najzahtjevniji dio sprejanja, ali praksom ćete usavršiti tehniku. Držite sprej udaljen od kože najmanje 30 cm.

3. Ruke i zglobovi uvijek se ostavljaju za kraj

Na redu su trbuh i prsa, a zatim ruke. Na ruke nanosite preparat od ramena prema zapešćima zaustavljajući se na dlanovima. Ruke obvezno ostavite za kraj. Na ​​unutarnji zglob dodajte losion u količini zrna graška i protrljajte ga o zglob druge ruke.

4. Kod dlanova se lako pretjera s tenom

Zatim raširite prste, držite sprej na zadanoj udaljenosti i brzo posprejajte dlanove. Manje je više! Ako upotrebljavate kremu ili gel-formulu, nanesite malu količinu na nadlanice i utrljajte kremu dlanom o dlan. Za kraj nanesite kremu na zglobove prstiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje