Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Hrvatin zbog korone ne može u Komin, ali njegovih 160 čestitki je stiglo: Uljepšao si nam Božić!

Hrvatin zbog korone ne može u Komin, ali njegovih 160 čestitki je stiglo: Uljepšao si nam  Božić!

Pandemija je spriječila Hrvatina Bantića da iz Zagreba za blagdane dođe u svoj rodni kraj i vidi majku te brojne sumještane. Svima je poslao čestitke koje su u pravo vrijeme stigle u Komin i razveselile sve

VIDEO

Moj svekar je bio nastavnik i ravnatelj Osnovne škole u Kominu pa kaže kako mu je bilo drago kako se "mali" sitija svog učitelja. Nije ga vidio skoro deset godina tako da je iznenađenje još veće, kaže nam Maja iz Komina. Njenom je svekru na kućnu adresu uoči Božića stigla čestitka koju je iz Zagreba, zajedno s još 159 drugih, poslao Hrvatin Bantić. 

- Otkako je interneta, SMS-a i drustvenih mreža nitko ne piše čestitke. Jako lipa gesta od našeg Kominjanina, fala mu i svako dobro mu želimo - kaže nam Maja.

Hrvatin zbog pandemije ovih blagdana ne može iz Zagreba, gdje živi, doći u rodno mjesto, Komin na Neretvi. Ne može posjetiti ni svoju majku.

POGLEDAJTE VIDEO: Djed i baka Mraz iz Čepina

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Matagići 01:43

Srećom, majka je dobro. Zdrava je i nikoga ne pušta u kuću, boji se korone.  Ali, gdje ima volje ima i načina. Hrvatin je s prijateljima kupio i ispisao 160 čestitki i poslao ih kako bi stigle na vrijeme svima pod božićnu jelku.

- Ugledavši kuverte u sandučiću nisam se ni malo iznenadio, ali otvorivši jednu od njih, zastao sam. Na prvu nisam mogao vjerovati...pa to je Kuje, Rođoš - govori nam sumještanin Ivan, kojem je Hrvatinova božićna čestitka u bijeloj omotnici donijela osmijeh na lice. 

- Svi su skočili oko mene i u čudu gledali. Odavno nije običaj da ti netko na kućnu adresu pošalje čestitku za blagdane. Ni sam se ne sjećam kad sam je zadnji put slao. Rođoš je uvijek bio i ostao originalan, jedan jedini, uvijek rado viđen gost u svakom društvu. Mislim da mu je ova situacija teško pala i da je zbog toga htio pisati i razveseliti svoje mještane, umjesto zagrljaja i osmjeha koje im ove godine ne može pružiti - govori Ivan.

'Za Božić ne mogu vidjeti mamu i rodni kraj pa svima u Kominu šaljem čestitke, 160 komada'
'Za Božić ne mogu vidjeti mamu i rodni kraj pa svima u Kominu šaljem čestitke, 160 komada'

Javila se i Kominjanka Nikolina. Kaže kako je zadnji put čestitke slala prije dvije godine,a ni sama se ne sjeća kad ju je zadnji put primila.

- Jako lijep osjećaj. Osjećaj da si bitan nekome, pogotovo u ovo vrijeme digitalizacije, neopisivo - poručila je Nikolina.

Osim Maje, Ivana i Nikoline i drugi mještani zahvalili su Hrvatinu na Facebooku i poručili kako im je uljepšao božićne blagdane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara