Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Cancun poziva goste nudeći im besplatne hotele, hranu i golf

Cancun poziva goste nudeći im besplatne hotele, hranu i golf
1

Tijekom kampanje nude za dva noćenja još dva gratis, ili besplatan boravak za dvoje djece u pratnji dvoje odraslih. Hotele i restorane na meksičkoj rivijeri planiraju otvoriti 8. lipnja

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Vječna spona turista i vlasnika: Kod nas ljetuju već 40 godina

U želji da privuku turiste, u Cancunu nude razne pogodnosti gostima nakon što se 8. lipnja u Meksiku ukinu mjere izolacije, piše Mirror.

Traže putnika za ljetovanje u Grčkoj, daju mu i 4200 kuna!
Traže putnika za ljetovanje u Grčkoj, daju mu i 4200 kuna!

POGLEDAJTE VIDEO: Kako u Meksiku slave Dan mrtvih

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:14

Golf igrališta, tematski parkovi, automobili za najam - sve će to gostima ponuditi besplatno kako bi se oporavili od krize zbog korona virusa. Privatna inicijativa uključuje više od 200 tvrtki koje su je podržale. Kampanja se temelji na broju dva. Hoteli će gostima za svaka dva noćenja nuditi još dva besplatna, a dvoje djece u pratnji dvoje odraslih također će imati besplatan smještaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Travelia Vacation Club. (@traveliavacationclub)

Isti princip, 2+2, primijenit će i na najam automobila, što znači da će gosti za svaka dva dana najma dobiti još dva dana besplatno. Lokalni mediji javljaju kako će se kampanja proširiti i na spa te golf usluge kao i tematske parkove.

Kao i u Cancunu, turističke tvrtke u resortu Puerto Morelos i Tulum te karipski otočić Isla Mujeres sudjelovat će u kampanji. Čak trećina tvrtki koje je podupiru su hoteli.

'Hrvatska je 'korona-free' i ona će spasiti naše ljetovanje...'
'Hrvatska je 'korona-free' i ona će spasiti naše ljetovanje...'

- Jako smo sretni i predani zbog velikog odaziva sudionika u kampanji u različitim hotelima, kao i općenito podrškom turističke industrije. Ona bi trebala reaktivirati naša turistička odredišta nakon krize prouzročene COVID- 19 - kazao je Roberto Cintron, predsjednik Udruge hotelijera Cancuna, Puerto Morelosa i Isla Mujeres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ricca (@ricca_travel)

- U svjetlu ove netipične situacije, morali smo reagirati kako bi turisti i dalje imali na umu naša odredišta. Zato smo predložili ovu ideju i pokretanje kampanje za koju se nadamo da će imati učinka. Vjerujemo da je to formula za oživljavanje turizma. To što su odredišta sada jeftinija, ne znači da će tako ostati. Stoga izvucite korist iz situacije, jer neće trajati zauvijek - poručio je Oliver Reinhart, direktor meksičke tvrtke Atelier de Hoteles koja upravlja all inclusive hotelima u Cancunu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Easy Travel (@easy_travel_qroo)

Poduzetnica iz Umaga nudi ljetovanje samohranoj majci
Poduzetnica iz Umaga nudi ljetovanje samohranoj majci

O konceptu se govorilo već neko vrijeme, no turistički dužnosnici su ga službeno objavili u srijedu.

- Postoji ideja na kojoj radimo sa Udrugom hotelijera Cancuna i trenutačno je u finalizaciji - rekao je početkom mjeseca Dario Flota, generalni direktor Quintana Roo Council of Tourist Promotion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate ~ Carpe Diem (@suntrine1)

U Meksiku je zbog COVID - 19 umrlo 8500 ljudi, a bilo je zaraženo više od 78.000 ljudi. Hoteli i restorani će se otvoriti nakon 8. lipnja, a nadaju se da će do srpnja i kolovoza biti makar napola puni. Hotelski lanci poput Grupo Xcaret odbili su sudjelovati u kampanji jer smatraju da će smanjenje prihoda besplatnim sadržajima dodatno smanjiti prihode u turizmu.

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Čak je pet hrvatskih otoka na popisu top destinacija Insidera

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam